torstaina, joulukuuta 02, 2010

HK Areena

Turkuhallin, tuon oikeinkirjoituksen helmen, nimi on vaihtunut. Tervetuloa HK Areena! Jo oli aikakin saada hallisponsori. Neljä vuotta sitten todellinen markkinointi- ja myyntinero sekä silloinen Turkuhallin toimitusjohtaja Reijo Paksal totesi:

- Firmat eivät nykyään halua sitoutua sellaisiin pitkäkestoisiin sopimuksiin, joita tällainen hallisponsorointi edellyttäisi. Hallin nimihän ei voi vaihtua joka vuosi. 1.9.2006 Turun Sanomat

Jaa. Saman päivän lehdessä oli myös uutinen Rauman jäähallin uudesta sponsorista. Niin, että paljonko jäi neljän vuoden aikana tuloja saamatta? Tai ainakin Tepsin hallivuokra olisi voinut olla pienempi.

Se on sitten eri asia onko HK Areena hyvä nimi, hyvää kieltä. Tekee ainakin hyvää Siilon kassalle. Vai mikä onkaan uusi lempinimi? Itse en HK:n tuotteita syö ikinä (vai tekevätkö muita kuin lihavalmisteita?), joten on vaikea keksiä uutta nimeä. Nakkikattila. Todellinen nakkikattila!

2 kommenttia:

/mek kirjoitti...

"tekevätkö muita kuin lihavalmisteita?"

Tekeehan ne ainakin HK:n Sinista jossa ei ole lihaa ollenkaan.

Anders kirjoitti...

EU-jäsenyyden myötä Siniseen piti laittaa kuulemma lihaa, ettei luokitella kasvikseksi. Nykyään sisältö onkin sitten jo:

suomalainen porsaanliha, vesi, perunajauho, kamara, suomalainen naudanliha, stabilointiaineet (E1420, E450), suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, suola (1,7 %), glukoosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), arominvahvenne (E621), aromit (mm. paprika), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.

Ei tuosta nyt vesi kielelle tule, vaikka on nälkä. ”Lihaan verrattava”. Just joo. Mutta hienoa, että lähtevät sponsorointiin. Jotain hyvää ko. firmassa.