maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

Lee Sweatt

Kesken kesäloman pieni päivitys. TPS ilmoitti tänään hankkineensa puolustaja Lee Sweattin. Nuorehko, lyhyt, painava, yliopistopelaaja, 11 AHL-ottelua, rightin mies, kiekollista taitoa on tai ei ole (riippuu lähteestä).

Tässä eräs kuvaus:

Like his kid brother, Lee Sweatt also had an excellent season. As captain, Lee was the obvious leader of this young team and was also very impressive both offensively and defensively. While Lee went undrafted by NHL teams, he has completed his degree and is playing minor league hockey already, so hopefully one day we will see him on the big stage.

Kuvaus on mairea, mutta pikkuveljen kuvaus se vasta muikea onkin. Siitä halpa, nuori ja taitava hyökkääjä Tepsiin! Kieli on hieman poskessa edellisessä lauseessa, mutta on siinä pientä totisuutta eli sopisi hyvin tänne velipojan kaveriksi. Billy on NHL-varattu, toisin kuin isoveljensä. Enkä tiedä yhtään missä pelaa ensi kaudella, kunhan ajattelin hetken ääneen.

Joka tapauksessa yliopistojoukkueen kapteeni vaikuttaa mielenkiintoiselta hankinnalta. Juuri tuollaisia löytöjä pitääkin tehdä. Arpa voi olla tyhjä, mutta kun nimimiehiin ei ole varaa, niin miksei kokeiltaisi? Kunhan arpa ei ole kallis. Joka tapauksessa Sweatt taitaa haastaa Rauteen BMI:ssä. Ja se on positiivista, massaa tarvitaan aina!

Ei kommentteja: