torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Bryce tuli, meni, tuli ja lopuksi meni

Bryce ”is right” Lampmanin ensimmäinen NHL-sopimusuutinen oli ankka. Toinen ei. Rangers kauppasi Lampmanin Tampaan ja hei, hei TPS. Tampan GM Jay Feasterin puheissa on hassu kohta:

- Bryce had been considering playing in Europe this upcoming season and he, too, wanted a chance to play. He was tendered a two-way QO, just like Fritz, and he has signed that contract. He will come to training camp in September and have a chance to battle it out with probably five or six other players for the sixth and seventh spots on our blueline.

Niin, että Bryce oli harkinnut Euroopassa pelaamista. Aika jännää tuo harkinta, kun oli jo sopimuksen Tepsin kanssa tehnyt. Nyt on kuitenkin tehnyt NHL-sopimuksen ja Turku jäi väliin. Joten ihan sama, vaikka työntäisi mailansa hanuriin.




Ilta-Sanomien mukaan viime kauden tapahtumia oli käyty läpi, yllätys yllätys, baarissa. Entinen päävalmentaja kuulemma vittuillut entiselle maalintekijäkuninkaalle. Hyvä henki, hei! Vittuilua töissä ja vapaa-ajalla sekä työsuhteen jälkeen. Suoraan johtamisen peruskurssilta tuo tyyli.

Nurmiselle tarjoaisin muuten sopimusta. Maalintekijöitä aina kaivataan. TPS:n muita pelaajatarpeita en tänä aurinkoisena heinäkuun päivänä viitsi pohtia. No, parhaat äijät hyökkäyksestä edelleen puuttuu ja puolustukseen tarvitaan kakkosparin mies/miehiä. Siinäpä tuo. Tää on helppoo, kun osaa.

2 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Eipä taida Bryyyys Turussa pelata, se on totta. Sopimus Tampan kanssa on sopimus Tampan kanssa, piste.

Jortikan touhu on (jälleen kerran) mielenkiintoista. Ilmeisesti auktoriteetin kyseenalaistaminen/ menettäminen nyppii vieläkin.

Nurmiselle vointeja, 20 maalia SM-liigassa on kelpo krediitti kuitenkin viime kaudelta.

Anders kirjoitti...

Ei tietoa mikä Jortsua nyppii, mutta jotain pitäisi miehen tehdä. 50-vuotias tuolla tiedolla ja taidolla on liian nuori vain möykkämään baareissa. Asenneruuvia jokunen kierros fiksumpaan suuntaan ja takaisin aitioon. Perusluonne ei tietenkään muutu, mutta ilman ryhdistäytymistä ei hommasta tule yhtään mitään. Toki voi olla niin, että aika on ajanut ohi eikä takaisin kärryille enää pääse.

Tiedän olevani ohuen (ja todnäk katkenneen) oljenkorren varassa, kun edelleen toivon Nurmisen jatkavan Tepsissä. 20 maalia on kova meriitti, oli ikä mitä vaan. Nurminen hakee uransa viimeisintä isoa sopimusta, ja paras rahan & olosuhteiden yhdistelmä voittaa. Turussa olisi parhaat olosuhteet… no ainakin koti olisi lähellä.