lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Johnson on tulossa

Juuri silloin kun minä olen epämodernisti offline reilun vuorokauden ja leikin travelleria, niin TPS kertoo palkanneensa Jamie Johnsonin.

- Johnson on rightin keskushyökkääjä, jolla on hyvä pelikäsitys. Nopeat kädet ja kiekollinen osaaminen sekä työn moraali vahvistavat tuntuvasti TPS:n hyökkäyskalustoa. Ari Vuori

Jamie on myös tilastojen mukaan kelpo värväys, mutta kelvollisuutta heikentää työsopimuksen pituus ja aloitusajankohta. Tepsin tiedotuskanava numero yksi nimittäin kertoo, että kyseessä on aito 6 kuukauden veropakolainen. Seuran tiedotteesta tämä pieni yksityiskohta ei selviä, mutta kuitenkin:

- Johnson on meidän ensi kauden ykkössentterimme. Seppo Sutela

Ykköskeskushyökkääjä, joka jättää väliin harjoituskauden ja noin kuukauden verran liigaotteluita. Jep. Ei kyllä miellytä minua tällainen. Uskon vahvasti siihen, että joukkueen pitää olla tärkeimpien pelipaikkojen osalta valmis kauden alkuun mennessä. Toivottavasti valmennus osaa tilanteen hoitaa oikein, ettei käy niin kuin tällä kaudella.

Toisaalta voi käydä myös niin, että Johnson saa NHL-sopimuksen. Mitä muuten mies tekee ennen kuin tulee Turkuun? Harjoittelee jossain Suomen ulkopuolella ja tulee huippukunnossa Turkuun? Vain pelituntuma puuttuu... No, eipä maalailla tummia pilviä TPS-taivaan ylle.

Joka tapauksesessa tervetuloa Suomen Turkuun JJ! Parhaassa tapauksessa olet todellinen ulkomaalaisvahvistus ja muut vaihtoehdot unohdetaan toistaiseksi.

Ei kommentteja: