lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

Uusi logo – kyllä ei

Juhlavuosi tulossa, 90 vee. Mitäs keksittäisiin? Hitto kun tuo pallologo on aina jaloissa, vanhakin vielä – PLING – vaihdetaan logo!

Tiedote: HC TPS järjestää äänestyksen uudesta logostaan. En ymmärrä sanaakaan tiedotteesta, logovaihtoehdot ovat heikkoja ja mitä pelleilyä tämä on. Tämä pelleilyä on. On pelleilyä. Kyllä ei.

En ala. Tuollaistako pikkufirmassa mietiskellään. Logonvaihtoa. Kärjistetysti ainoa asia mikä on kunnossa. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän heikossa hapessa. Logon asemesta pitäisi keskittyä sisältöön. Urheilulliseen ja taloudelliseen.

Tiivistäen. Ei seura parane logoa vaihtamalla. Varsinkaan perinteistä logoa, jonka kaikki Suomessa tuntevat. Vain nousukkaat vaihtavat logoa, luulevat tekevänsä sillä jotain hyvää. Eivät tee. Ne nauraa teille.

Muutenkin hatuttaa tuo ainainen HC. Tepsi on TPS eikä mikään HC TPS. Tiedän toki miksi, mutta viestinnällisesti se ei toimi. Tuskin kukaan menee sekaisin, vaikka etumerkinnän jättäisi pois. TPS on perinteinen seura, jossa harrastetaan ja kilpaillaan eri lajeissa. Se on hieno asia. Voimavara.

Pyllystä on tämä kausi. Ei riittänyt äärimmäisen huono suoritus kaukalossa, vaan pitää vielä suolaa ripotella haavaan logonvaihdolla. Anna mun kaikki kestää.

En äänestä äänestyksessä. Yksikään vaihtoehdoista ei kelpaa. 

2 kommenttia:

Jari Pauli kirjoitti...

Vaikutat jakavan vallalla olevan kannan, joten jos et vielä ole ehtinyt, niin liity joukkoon!

http://www.adressit.com/jyrkka_ei_turun_palloseuran_logonvaihdokselle

Anonyymi kirjoitti...

Uusi logo seuralle ja seura saa juuri mitä ansaitsee.