perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Konkkaronkka

Osakeanti on esitelty ja sijoittajia olisi enemmän kuin mihin alkuperäinen 34 prosenttia riittää. Tutkimme nyt miten paljon tuota määrää nostetaan
Seppo Sutela, Urheilulehti 17/2007.

Lukisinko tuota lausuntoa kuin vihtahousu Raamattua? Höpsismi ratkaisee jälleen kerran. Kolikko ilmaan. Ja vastaus on... ei. Mikä on ihan hyvä, juuri heränneenä ei kyyninen analyysi kiinnosta, vaikka erään louhijan mukaan analyysi lähtee munista. Nyt ei lähde.

Samassa jutussa Sutela kertoo myös, että Tepsin tilinpäätös tehdään viikon kuluttua. Julkaistaankohan tulos myös viikon päästä? Pakkohan ei ole julkaista, mutta olisihan se kiva nähdä tuloslaskelma. Lisäksi seuraavalle (tili)kaudelle tehtävä 600 000 euron leikkaus ei ole pelkästään pelaajapalkkioista, vaan kokonaissummasta.

Nuo ovat toimitusjohtajan suulla kerrottuja faktoja. Ko. lehden omia tietoja ovat se, että tällä viikolla on päätetty, ettei HC TPS mene konkurssiin. TPS ry on näin kuulemma päättänyt. No ihan hyvä juttu, ettei SM-liigaseuraa päästetä konkurssiin. Vielä kun julkaistaisiin kaikki toimenpiteet, joilla a) konkurssi estetään b) toimintaa pysyvästi muokataan. Omaisuutta realisoimalla elää jonkin aikaa, mutta pää tulee vetävän käteen ennemmin tai myöhemmin, jos ei toimintatapoja muuteta.

MM-kisat alkavat tänään. Kiviäkin kiinnostaa.

Ei kommentteja: