maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Odotellaan

Odotellaan, odotellaan ja vielä vähän odotellaan. TPS (jääkiekkopuoli) on hiljaa. Huhujakaan ei pahemmin ole. Edelleen odotetaan sopimuksenalaisten pelaajien pakoa. Edelleen odotetaan uusia pelaajasopimuksia. SM-liiga ja Elitserien ovat saaneet mestarinsa, mikä estää ensi kauden joukkueen julkaisemisen? Se, että joukkuetta ei ole. On minun arvaus. Miksi ei ole joukkuetta? Ei ole rahaa on toinen arvaukseni. Persaukinen seura ei voi sopia uusista velvoitteista, jos ei ole millä mällätä. Vanhojenkin velvotteiden kanssa on kiikun kaakun. Osakeannistakaan ei ole kuulunut mitään. Hiljaisuus on pahaenteistä, mielikuvitus laukkaa tummilla vesillä.

Uusi kiekkokausi alkaa Nordic Trophyn merkeissä elokuussa. Toivottavasti TPS saa siihen mennessä joukkueen kasaan.

Mitä kauemmin joukkuetta "rakennetaan", sitä heikompaa on menestys. Piste. Joukkueharjoituksilla on iso merkitys, eivät kai muuten joukkueet kesällä harjoittelisi? Perin ihmeellistä olisi, jos SM-liigassa pärjäisi ilman kesäharjoittelua ja joukkueen voisi kasata elokuussa.

Tepsin oljenkorsi menestykseen ensi kaudella on helvetin kova kunto. Kova kunto ei maksa kuin vuodatettua hikeä. Muuhun Tepsillä ei ole varaa. Ja kova kunto vaatii siis harjoittelua. Harjoittelu vaatii harjoitettavia. Joita ei ole. Vieläkään. Pylly.

Minua siis vähän harmittaa TPS. Eikä ihan vähän ja siksipä vingutan samaa levyä. Joukkue virallisesti kasaan heti, tässä ja nyt.

Ei kommentteja: