perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Mustavalkoinen kokonaisuus

Tämän viikon Urheilulehdessä (16/2007) on iso ja törkeän positiivinen juttu Tepsistä. Ei tietenkään HC:stä, vaan FC:stä. Kateeksi käy, näin jääkiekkokannattajan näkökulmasta. HC TPS on tehnyt mahtavan loikan divarista Veikkausliigan kohutuimmaksi (huom! rönkäläinen ilmaus) seuraksi. Suosittelen lukemaan ko. jutun. Siinä on asiaa. Lyhyt lainaus jutusta:

Millä edellytyksillä jalkapalloseura voi elää ja menestyä kestävästi? Miten täytyy toimia, että ympäröivä yhteisö ottaa sen omakseen? Millä yleisö ja tukijat sitoutetaan? Mitä on menestys? Mikä innostaa vapaaehtoisia? Mikä TPS haluaa olla osana turkulaisuutta?”

Mitä kysymyksiä nuo ovat? Ne ovat niitä perusasioita joita HC FC TPS pohti vuosituhanteen vaihteessa ja joihin piti löytää vastaus, jotta toiminnan kehittäminen onnistuisi. Samoja perusasioita pitäisi myös jääkiekon puolella pohtia. Juuri nyt. HC TPS:n elinehto on noiden kysymysten vastauksissa.

Siis on kerta kaikkiaan suuri ilo lukea FC TPS:n toimitusjohtaja Petri Jakosen ajatuksia urheiluseuran toiminnasta. Pitäisiköhän lehti lähettää Ruissaloon? Laminoituna, huoneentauluksi.


Muokattu la 21.4 - yliviivattu huonompi seura. Tuli pieni ajatusvirhe, meni hoocee ja äfcee sekaisin. Ehkä toivosta, että hoocee olisi sittenkin miettinyt 7 vuotta sitten perusasioita... No ehkä pian ollaan perusasioiden parissa, kun "mafiameno" ei enää toimi.

1 kommentti:

Jari Nikkola kirjoitti...

Jakonen on onnistunut lähes kaikessa mihin on ryhtynyt. Tosiaankin FC on kuin toiselta planeetalta HC:n ylimieliseen matalalentoon verrattuna. Sunnuntaina matsiin Veritakselle kaikki!