maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Siirretty peli

Jaa se on peli tänään. Minun kalenterissa TPS-HPK on vasta huomenna. No ei sitten mennäkään. Miksi ihmeessä ottelu on siirretty tiistailta maanantaille? Ihan sama. En ehdi. Kas, vastaushan löytyy Tepsin sivuilta. Juhlakonsertin takia. Voi peppu mikä syy. Luulisi, että vuoden neljä (noh, viisi) konserttia saisi sellaisille päiville, etteivät ne häiritse päävuokralaisen yleisötapahtumia. Harjoituksia voi siirrellä miten haluaa.

Meneekö tänään 4000 katsojan raja rikki? Ei taida onnistua. Kotisivun loistava tiedotus (29.11 kerrotaan 30.11 pelattavan ottelun siirtyvän 29.11 pelattavaksi) ei ainakaan edesauta yleisön löytämistä paikalle. Pakko luottaa, että paikallisissa aviiseissa on ollut kissan kokoiset ilmoitukset ja sponsori on jakanut ilmaislippuja ynnä muita nerokkaita markkinointi- ja myyntitempauksia.

MAXin perjantain dustinbaflinmainen tuplaroolitus ei ollut ilmeisen onnistunut, koska mies ei ole tänään kehissä ollenkaan. Hauhtonen taas sai konttauksestaan palkinnoksi paremmat (parhaimmat) laitahyökkääjät. Kaikkia muita keinoja on kokeiltu tai sitten ei vaan ole vaihtoehtoja. Ja palkitseminen voi toimia, palkitaanhan heikosta suorituksesta isoissakin firmoissa. Tekee sitten seuraavana vuonna loistavaa tulosta.

Tapion nostosta Plihalin ja Birnerin rinnalle nostan hattua. Tapio on hyvä jannu, maaliahne, joka ei turhaan hilloa kiekkoa. Skodaa eikä tuijottele peiliä. Erkinjuntin on ehkä parempi olla muiden ex-hokkilaisten vieressä. Saa rauhassa kiemurrella kiekon kanssa, Virtala ehtii jelppimään puolustusta kikkailujen epäonnistuessa. Nelosketjussa on pelkästään väärinymmärrettyjä neroja. Vain keskushyökkääjä puuttuu, josta tuli mieleen, että Onkohan TPS aktiivisesti yrittänyt tehdä vaihtokauppoja?

Vaihdetaan laitahyökkääjä keskushyökkääjään. Saat kaksi, anna vain yksi. Varmaan on kartoitettu markkinoita, mutta ilman rahaa ei tietenkään tapahdu mitään ja vaihtokauppoihin tarvitaan vaihdettavan pelaajan suostumus. Näillä mennään. Tästä aiheesta voisi valittaa vähän enemmänkin. Ari Vuori ei ole onnistunut joukkueen kokoamisessa järin hyvin, kun tärkeimmällä pelipaikalla on ollut määrällinen vaje koko kauden ajan. Yksi akiuusikartano tuohon porukkaan tekisi eetvarttia, vaikka Kivenmäen tilalle... Nooh, näillä mennään. Karsintoihin, jos tahti ei entisestään parane. Pelkästään muita paskoja voittamalla ei karsijan paikalta nimittäin nousta. Välillä pitäisi napsia muiltakin pisteitä, esim. vaikka Kerholta tänään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myös eilen Ajankohtaista-osiossa näkynyt uutinen on nostettu viikon aikana pari–kolme kertaa etusivulle, jonka takia uutisen päivämääräksi oli merkitty eilinen 29. päivä.

Ensimmäisen kerran asiasta on jo kerrottu kotisivuilla varmaan kuukausi takaperin.

Asiasta on myös tiedotettu miltei jokaiseen rekisteriin sähköpostitse. Siirto on mainittu lehti-, radio- ja televisiomainoksissa sekä kotisivujen interstitiaalissa. Facebookia tietenkään unohtamatta.

Näiden lisäksi siirto on myös mainittu monen kotisivuilla näkyvän uutisen footerissa parin kolmen päivän ajan.

Anders kirjoitti...

Kaikista tiedotuspunnerruksista huolimatta eilinen peli pääsi yllättämään. Vika on tietenkin käyttäjässä. Varmaan luotan liiaksi sähköiseen kalenteriini. Sinne tuuppasin runkosarjan alussa pelipäivät ja sen mukaan elelen.

Sähköpostia ei ole tullut sitten touko-kesäkuussa toteutetun kausikorttikamppiksen, facebookia en käytä (ei mulla ole ystäviä eikä statuksia), ulkopaikkakuntalainen ei lehti-, radio- ja televisiomainoksia kuule/näe. Tosin radio- ja televisiomainokset menisivät joka tapauksessa ohi, koska en säännöllisesti kuuntele tai katsele. Kotisivuilla vierailen, mutta ohi on silti mennyt. Interstitiaali selvisi kvg-menetelmällä.

Pääasia, että pelistä tuli sarjapisteitä ja jumbosija on ainakin 24 tuntia jollain muulla.

-A kirjoitti...

No, joo käyttäjän vikahan se ei tietenkään ole, mutta kovasti on kuitenkin yritetty asiasta tiedottaa.

Jopa sinne HC TPS:n kalenteriin se muutos on päivitetty.

http://dy.fi/rjy

Jumbosija on valitettavasti taas hallussa ainakin torstaihin asti.

Anders kirjoitti...

En minä tuollaisesta kalenterista(kaan) ole tiennyt. Ennen kauden alkua jonkun sortin kalenteritiedoston latasin kotisivuilta ja onnistuin lisäämään sen Outlookiin. Pidin itseäni nerona ja edelläkävijänä, varsinkin kun tuttu heppu leikkaa ifk:n otteluohjelman lehdestä ennen kautta ja länttää paperin jääkaapin oveen.

Täytyy siis luopua edelläkävijän tittelistä. Neroudesta ei valitettavasti voi luopua.