torstaina, toukokuuta 10, 2007

Iso lähtee kultalehvät päässä

Pelaajarintamalta ei mitään uutta, mutta organisaatiossa tapahtuu. Ja paljon. TPS ry:n puheenjohtaja Hannu Ansas poistuu takavasemmalle vähitellen ja logosta on poistettu kultalehvät sekä TPS Hockey Oy:n puheenjohtaja Antti Kasi vetäytyy terveydellisistä syistä puheenjohtajan hommasta..

Iso-Hannulle isot kiitokset varsinkin 90-luvun menestyksestä. Patsasta pystyyn! No ei sentään, 6 vuotta sitten olisi ollut otollinen hetki, toisen triplan jälkeen. Viisaita sanoja Iso-Hannulta:

- Ainoa mahdollisuus on, että osakeyhtiön toiminta on vuosittain kannattavaa. Toisaalta tarvitsemme hallitukseen ammattilaisia, joilla on taloudellinen intressi, tietoa ja osaamista.

Lausunnon toteutuminen olisi suotavaa. Mahdollisimman pian. Yhdistettynä jääkiekkotietämykseen. Jääkiekkobusiness ei kuitenkaan ole ihan tavallista liiketoimintaa, seurassa pitää olla ydinosaamista sekä talouden että jääkiekon saralta. Muuten mennään metsään jommankumman kohdalla. Karkealla jaottelulla osalla seuroista kusee molemmat puoliskot, mestareilla kummatkin on kunnossa ja kolmannella ryhmällä jompikumpi on pielessä. Se taas on salaisuus mihin em. ryhmistä TPS kuuluu. Mutta sieltä noustaan!

Turun Sanomien artikkelista paljastuu kahdella lauseella pukumiesten ja Turun taudin pitkän iän salaisuus:

- Sääntöjen mukaan yhdistyksen uusien jäsenien on anottava hallitukselta jäsenyyttä. Toisin sanoen vanhan hallituksen on hyväksyttävä uudet jäsenet.

Noin se piiri pieni pyörii ja uudet leikkijät pidetään piirin ulkopuolella. Mielenkiinnolla odotan kuka pääsee sisäpiiriin Tepsin jääkiekkoa johtamaan. Sääntöihin tuskin tulee muutoksia, joten on pakko uskoa henkilömuutoksien tuovan Tepsille loistavan tulevaisuuden.

"Uusi" logo on yksinkertaisuudessaan tyylikäs. Täytyypä ennen kauden alkua asioida TPS-shopissa handlaamassa uudella logolla varustettuja tuotteita (onhan niitä siihen mennessä siellä?).

Ei kommentteja: