perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Rauhoittavia, kiitos

Karhuherran lupailema toimitusjohtaja Sutelan haastattelu löytyy nyt Jatkoajasta. Sutelan puheet ovat edelleen samaa tasoa. Siis kuulostaa hyvältä, kyllä mies tietää miten puhutaan. Siitä annetaan peukkua, taas.

Haastattelussa ei ole jymy-yllätyksiä, vaan näyttää etenevän otsikon mukaisesti. Kovin vilpittömän oloisesti Sutela vakuuttelee muutosten olevan todellisia ja realiteettien olevan tiedossa. Ja miljoonannen kerran länkytän, että tekojen ja puheiden pitää kohdata. No sitähän Sutela itsekin haastattelussa sanoo:

- Nyt pitäisi lunastaa ne kaikki lupaukset, mitä on tehty!

Niin. Odotellaan, odotellaan. Kärsivällisyys on hyve. Helpompi sanoa kuin toteuttaa, minä nimittäin istun muurahaispesässä (Tepsin suhteen). Pitäisi varmaan hankkia Prozacia.

Sen verran työnnän kieltä pakkasella tamppaustelineeseen, että olen eri mieltä pelaajahankintojen ajankohdasta. Uskon (no prkl, tiedän) ettei myöhäisillä hankinnoilla kuuhun mennä. Yksittäiset kaappaukset voivat onnistua, mutta kokonaisen ykkösketjun hankkiminen vasta syyskuussa (kuten Sutela vihjaisee) on takamatkalta ja pussista starttaamista. Tietenkin sian ostaminen säkissä on tyhmää, mutta ei nuo muutkaan seurat odota ja odota. Joukkueen runko pitää olla kasassa mahdollisimman aikaisin, joukkueharjoittelulla on SM-liigassa merkitystä. Tokihan myöhäisillä värväyksillä säästetään palkkamenoissa ja annetaan nuorille peliaikaa harjoitusotteluissa, mutta. Äh. En minä jaksa tätäkään levyä pyörittää. Sanonpahan vain, että Hannu Virran tavoite suorasta pudotuspelipaikasta ei nykyisellä joukkueella toteudu. Jos toteutuu syön hatullisen… ööh, silliä (silli on helvetin pahaa) ja pystytän Hantalle patsaan!

Ei kommentteja: