tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Matti Aho läks

Ei tarvitse odottaa huomista tiedotustilaisuutta Matti Ahon jatkon suhteen. Masa siirtyy Tapparaan kolmen (!) vuoden sopimuksella. Onnittelut Tapparalle. Masa ei ole varrella tai tehoilla pilattu, mutta on alempien ketjujen osalta SM-liigan aatelia.

Kyllä harmittaa

Aho teki uransa parhaat tehot tällä kaudella ja minun silmiin näytti muutenkin kehittyvän. Erityisesti laitaväännöissä alkoi tulla tulosta ja onhan se hieno katsella taklauksiakin. Turhan paljon ei Tepsin paidassa taklaajia ole ollut – nyt on yksi vähemmän. Lisäksi Aho ja Mikko Rautee muodostivat mahtavan parivaljakon, erityisesti alivoimalla. Toivottavasti edes Rautee jatkaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Reivonen korvaa halvemmalla.

Anders kirjoitti...

Pelaajien hinnasta tahi uratoiveista(!) en onneksi tiedä mitään, mutta tokihan Masa ”liigajyrä” Ahon luulisi pyytävän työpanoksestaan enemmän korvausta kuin viisi vuotta nuoremman untuvikon.

Pelillisesti Reivonen voikin korvata Ahon jollain tähtäimellä, mutta mutta. Tällä kaudella jo seliteltiin mm. kokemuksen puutteella, nuoruudella yms. heikkoa menestystä ja Ahon lähdön myötä joukkueen kokemus vaan laskee. Ehkä. Riippuu mitä pelaajasopimuksia huomenna julkaistaan.