perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Nordic Trophy leviää

Nuori, kelvoton Nordic Trophy laajenee kahdella joukkueella. Suomesta mukaan otetaan Jokerit ja Ruotsista HV71. Joukkueiden tämän kauden sijoitukset näkyvät täällä.

Toiseksi huomio kiinnittyy siihen, että Nordic Trophy tietää etukäteen HV:n voittavan Elitserienin, vaikka finaalisarja Linköpingin kanssa on vielä kesken. Kuudes finaali pelataan tänään ja otteluvoitot ovat 3-2 HV:lle.

Tuota ”tietoa” voisi näyttää vaikka Linköping Tony Mårtensonille, joka on pahasti kuutamolla finaaleissa. Tai sitten Homer Simpson on oikeassa tulevaisuuden suhteen:

Homer: Oh, good. This makes up for me showing up drunk to the father-daughter dance.
Lisa: The dance isn't till next week.
Homer: Sorry, Lisa. Can't change the future.

Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy NT:n joukkueista porukan mustaan lampaaseen. Kaikki muut paitsi eräs Varsinais-Suomen ylpeys ovat enemmän tai vähemmän hyvässä tikissä omissa sarjoissaan. Vain yksi ei ole voittanut pudotuspeliottelua sitten vuoden 2005, pudotuspelisarjaa vuoden 2004 jälkeen. No mutta LHC:llä ei ole perinteitä eikä yhtään mestaruutta ja HIFK ei ole voittanut tällä vuosituhannella mestaruutta kertaakaan. Nih.

Tepsin kanssa tulee aina välillä mieleen, ettei tulevaisuutta voi todellakaan muuttaa. Sen verran nihkeästi on viime vuodet(!) kurssia paranneltu. Tai paranneltu ja paranneltu. Tämän kauden taloudellista tulosta odotellessa...

Ei kommentteja: