maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Nautinnollista

Pakko kehua mennyttä viikonloppua. Perjantaina kevyt rentoutuminen Vicky Cristina Barcelonan parissa. Rebecca Hall näytti varsin ihastuttavalta Penelopen rinnalla, vaikka perin nuori onkin.

Lauantaina hain ensi töikseni Guns N’ Rosesin Chinese Democracyn. Pakko oli pitää perinnettä yllä, Use Your Illusionit ostin myös ilmestymispäivänä. Kuuntelin CD:n kerran läpi ja tuuppasin iPodiin. Matka Turkuun sujui Axlin maailmassa.

Hallilla TPS esitti mallisuorituksen:

Lauantai, kotivoitto, seitsemän (7) tehtyä maalia, Mikko Elorannalle hattutemppu, torjuttu rangaistuslaukaus, maali rangaistuslaukauksesta, 5-3 ylivoimamaali, 3 erävoittoa.

Voiko parempaa suoritusta tehdä? Tuollaisella pelillä yleisöä houkutellaan.

Tuli ihan kunnon ajat mieleen. Kolme maalia ja vastustajan maalivahti lähti vaihtoon. Mielestäni Tomas Duba tuli omasta tahdosta pois eikä valmentajan käskystä. Mikä oli ihan hyvä, koska musta ei vaan tarttunut kiinni. Jo toisen maalin jälkeen tekstasin, että Duba on yhtä paska kuin aikoinaan Tepsissä. Ei pelaa erää loppuun. Kerrankin ennustus meni oikein.

Tietenkin Ässät oli huono eikä Tepsin peli mitään ylivertaista dominointia ollut, mutta ei sillä ole mitään merkitystä. Kolmen pisteen voitto jonkin sortin propagandapelillä (viime vuosiin verrattuna) on todella iso asia niin pelaajille (13 pelaajaa pisteille, Hannukselle kauden avausmaali) kuin katsojille. Mopo on taas tiellä ja huomenna on edessä seuraava kanto kaskessa. Jumbofinaalista Tapparaa vastaan pitäisi ottaa kolme pistettä. Sillä nousisi jumbosijalta peräti kaksi pykälää ylöspäin.

Tietenkin on pirun tylsää hokea pakkovoittoa koko ajan, mutta ainoastaan kolmen pisteen voitoilla on mahdollista nousta ylöspäin. Niin paljon TPS antoi alkukaudella siimaa.

Sunnuntaina oli vähän heikko olo. Pelin jälkeen (jo aikana) piti oma mopo ajaa keula pystyssä lähimpään kantoon. Joskus iltapäivällä tallustelin pää paljaana hirveässä vastatuulessa kotiin, ihmettelin mistä kinokset ovat ilmestyneet. Kotoa lähtiessä oli maa paljaana. Pitkästä aikaa vitutti vain krapula. Jos TPS:n menestys vaatii minulta samanlaista panosta kuin lauantaina, niin olen valmis uusimaan suorituksen. Joka pelissä. Toivottavasti Tepsin menestys ei ole kiinni Guns N’ Rosesin levytystahdista.

Superviikonlopun yhteenveto:

- Elokuva oli hyvä
- Axl on oikeassa, erityisesti loppukaneetti osuu, vaikka pelipaita on karsea:
"I'm trying to do something different… …Some people are going to say, 'It doesn't sound like Axl Rose, it doesn't sound like Guns n' Roses… …But you'll like at least a few songs on there."
- TPS tarjosi pitkästä aikaa koko rahan edestä viihdettä

Ps. Alexander Salakin torjuntamäärät ovat laskeneet firma Suikkanen-Lehtonen aikana. Kolmessa viimeisessä (koti)pelissä vastustajan maalivahdeille on tullut noin kaksi kertaa enemmän torjuntoja kuin Allulle. Alkukaudella liki poikkeuksetta vastustajan maalivahdille tuli vähemmän torjuntoja kuin Allulle.

Toivottavasti Allu pysyy hereillä ja keskittyneenä, vaikkei kiekkosade niin voimakasta ole (jos muutos on pysyvän sorttinen). Ässien toisessa maalissa jannu nimittäin mietti jo jälkipelejä. Tuollaisiin lipsahduksiin ei ole varaa kovin monta kertaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Korkki kiinni.