tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Eka nollapeli

Tappara-TPS 0-2. TPS nousi jumbosijalta pois!

Ensimmäisen kerran tällä kaudella TPS ei päästänyt yhtään maalia, Alexander Salak torjui 28 kertaa. Sami Venäläinen teki kauden ensimmäiset maalinsa. Tämän illan peli oli siis kauden 26. ottelu, joten vähitellen oli aikakin nollapelin tulla ja kuparisen mennä rikki.

Jumbofinaalin taso ei varmaan ollut kovin kaksinen ja Tepsillä oli radion mukaan tuurit kohdillaan, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Vain kolmen pisteen voitolla on. Tyyli on vapaa, kun voittoja haetaan ja pohjalta noustaan. Kärjessä kyntäessä voi hifistellä tyylistä, jos pitää väkisin jotain negatiivista menestyksestä hakea. TPS:n nykysijoilla ei vaan voi voittaa väärin.

Tilastojen mukaan Tepsi pelasi tänään seitsemän kertaa ylivoimalla ja maalit jäi tekemättä. Jälleen kerran. Ylivoimapelissä on kyllä edelleen paljon fundeeraamista. Kuten monessa muussakin pelillisessä jutussa.

Seuraavassa pelissä vastustaja on monta kertaa pahempi/parempi kuin tänään tai viime viikolla. Jokerit on sarjakakkonen ja tuntuu vääntävän tiukkoja voittoja toisensa perään. Eipähän pääse viime pelien menestys nousemaan tepsiläisille hattuun - tai jos nousee, niin torstaina loppuu leijuminen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Liigan sarjataulukkoa katsomalla on aika helppoa sanoa, että sijat 7-14 ovat jaossa. 1-6 ovat käytännössä menneet, kun katsoo voittoja. Alakastissa 7-9 voittoa, yläkastissa 12+ voittoa. Pelimäärät alhaisempia yläkastissa.

Tepsukoille tilanne on ihan otollinen, koska täydellisestä katastrofista huolimatta mahikset ylittää odotukset (9-12.) ovat täydelliset.

Kriisijoukkeiden määrä on järkyttävä. Onneksi.