tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Turpakeikka Savossa

KalPa-TPS 6-3. Loppuluvut ovat turhan kauniit, Tepsillä ei pelissä ollut saumoja ensimmäisen maalin jälkeen. Näin kertoi minulle kirjeenvaihtaja ensimmäisellä erätauolla. Uskoi jo siinä tilanteessa (2-0), että TPS on sekaisin ja Kuokkanen ei riitä. Kuokkanen? Niin.

Ensimmäisen maalin jälkimainingeissa Alexander Salak poltteli päreitä kaksin käsin ja ilmeisesti tönäisi erotuomaria. Tai jotain vastaavaa. Joka tapauksessa rikkoi tuomarin fyysistä koskemattomuutta ja lensi ottelurangaistus niskassa suihkuun. Tämän jälkeen matsi oli taputeltu. Kuokkanen ei tietenkään riittänyt ja Tepsin nallipyssyhyökkäyksen kärki tylsistyi lopullisesti em. episodissa.

Sarjaneloselta vieraskentällä kuokkaan (hahahhah hah) ottaminen ei ole paha asia. Viime viikolla samalta vastustajalta otettiin kotikaukalossa täysi pistepotti. Puntit tasan. Ongelma on Salakin teon seuraukset.

En ole tilannetta nähnyt ja vaikka olisin nähnytkin, niin en osaa arvioida tuleeko ottelurangaistuksen päälle kuinka paljon lisää kakkua. Todennäköisesti tulee, koska tuomariin ei kosketa. Piste. Vaikka kuinka kuminauha venyisi ja paukkuisi. Piste.

Jokereita vastaan Salak ei ainakaan pelaa (ottelurangaistuksen pakollinen huili), joten Juha Kuokkasella on elämänsä tilaisuus näyttää taitonsa. Vastapuolella on Juuso Riksman. Kumpi vie maalivahtien taistelun? Ei saa nauraa.

Jos minä saisin päättää, niin hakisin Atte Engrenin Vantaalta jo tänään pois. Onneksi Engrenin lainasopimus päättyy joulutaukoon. Jolloin tiedetään Allun pelikiellon pituus ja Kuokkasen tulikasteen tulos. Tai siis Allun pelikiellon pituus.

Tämän kauden SM-liiga on Tepsin onneksi tasainen kuin entisajan maapallo. Kaikki sarjataulukossa takana olevat joukkueet hävisivät tänään, joten eikun uutta matoa koukkuun lauantaina ts. jollain ihmeteolla hyökkäyspeli kuntoon tai Jokerit vie 0-4 voiton.

7 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Ei tuosta tuloksesta ketään voi kiitellä. Vähiten Salakia, joka taisi mokata nyt isosti. NHL:ssä tämä olisi ison penaltin paikka.

Kuokkanen ei varmasti ole huippuvireessä mutta jos pakit mokaavat sillä tahdilla kuin Tepsissä tapahtuu, ei veskaria voi syyttää ihan kaikesta kuitenkaan. Joukkuepeli ja niin edespäin...

Anders kirjoitti...

Toki on joukkuepeli ja tänään oli kauden heikoin pakkikalusto askissa. Mikä muuten esti Halosen pelaamisen? Mutta kylmä tosiasia on vaan se, että tällä(kin) kaudella Tepsin maalilla joutuu tekemään paljon hommia ja vähän ylitöitäkin.

Kuokkanen vireessä tai vähemmän vireessä on vaan niin nähty mies ja heikoksi todettu kerta toisensa jälkeen.

Yhtälö Kuokkanen ja nykyiset kenttäpelaajat & pelitapa ynnä muut seikat ei toimi. Helpoin ratkaisu em. probleemaan on tietenkin peluuttaa parasta maalivahtia. Kuumis-Allu sentään ottaa game savereita joka pelissä ja se on paljon se. Varsinkin hyökkäyspelin ollessa liigan heikointa.

Sitten joskus kun Allu pääsee taas kehiin, niin kauko-ohjattava kylmäkalle kypärän sisään. Aktivointi tarvittaessa vaihtoaitiosta. Leikataan suurimmat tunnehuiput, jos tuomarit taas menevät nuoren miehen pelin säätämään raiteiltaan. Tai sitten ihan vaan henkistä kanttia lisää, vinnarskalleen lisää eristettä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolta Nelosen sivuiltahan toi Allun tapaus löytyy videona. Kommentteja ainakin tapaus on kirvoittanut.

http://www.nelonen.fi/smliiga/videot.asp?videoId=3375&cat=0

Anonyymi kirjoitti...

Radio AA kertoi, että Halosella oli lapselta saatu rokko päällä.

Anonyymi kirjoitti...

Koskahan joku toimittaja alkaa ihan oikeasti kyselemään Tepsin rakentamisen epäonnistumisesta? Hiljaista on, vaikka muualla Suomessa hautamaat, virmaset ja penat vedetään yhdestäkin virheestä munista kattoon.

Meillä Turkkusessa Ari Vuori tekee vain loistavaa työtä???

Meillä on joukkue, jolla ei ole taitoa tehdä maaleja. Meillä on joukkue, jolla on vaikeuksia puolustaa.

Meillä on yksi huippupelaaja - Alexander Salak - ja hänet Turkuun toi joku muu kuin Vuori. Salakille ei tietenkään ole jatkosopimusta.

Vuori toi Johnsonin, Klubin, Hannuksen, Venäläisen, Filppulan, Konttisen, AUKin, Vahalahden, Nordlundin, Elorannan ja antoi Sinisalolle kahden vuoden diilin.

AUK vaihdettiin A-maajoukkuesentteri Jussi Makkoseen. Vahalahti nyt tiedettiin ilman kykyjenetsijän silmääkin. Saatiin mitä tilattiin, kai?

Eloranta tuli koordinaattorin ohi eräänlaisena yrityskauppana.

Nyt näillä epäonnistujilla on kaikilla diili ensi kaudeksi.

Aivan järkyttävän surkea saldo, mutta ilmeisesti lehtimiehet on hyvin juotettu ja syötetty. Sama pashka jatkuu ensi kaudella, mutta ehkä Johsonin tilalle saadaan Evinrude ja Klubin tilalle Disco...

Eikös siitä Sepon avaamasta ovesta mahdu kaksi kaveria samalla? Tai ottakaa se Big Daddy mukananne.

Anonyymi kirjoitti...

Korkki taas auki, kun niin hiljaista?

Anders kirjoitti...

Haarat.









No, okei. Korkki. Kiva peli eilen.