torstaina, tammikuuta 28, 2010

Jäätävää sisällä ja ulkona

Tepsin peli oli yhtä hienoa kuin sää tänään

Blues-TPS 3-2 rl. Pyöriskelyä kiekon kanssa ja ilman kiekkoa. Olin kahden erän jälkeen (2-0) varma, että pistepotti on pyöreä nolla. Nimittäin lukemat mairittelivat Tepsiä, sen verran monta kertaa kiekko pomppi Engrenin ympärillä miten sattuu.

Kolmannessa erässä kotijoukkue passivoitui ja antoi todellisten ääliöiden hyökätä rohkeasti. Muutama vastaisku tuli tietenkin, mutta ihan itse sössivät kaksykköset. Kolmas erä oli Tepsin erä, vaikkei mitään ihan älytöntä myllytystä ollut. Jatkoaika oli myös Tepsin hallintaa, mutta ei hallinnasta pisteitä saa.

Rangaistuslaukauskilpailuun whatever Blues vaihtoi maalivahdin ja Birner tai siis suikkasella Pirneri, Halonen ja Vahalahti laukoivat kaikki päin eli isokokoinen Tolvanen torjui/peitti hyvin. Attea taas vietiin ensimmäisellä yrityksellä kahville & munkille ja se riitti rl-tappioon. Bluesilta hyvä ratkaisu vaihtaa maalivahtia.

Tepsin peruspelaamisen on tällä hetkellä luokatonta. Ei vaan toimi. Hyökkäykset ovat yksinyrittämistä. Alivoima on välimallia, jossa ei anneta painetta tai pidetä maalinedustaa tiukasti. Ylivoimakin oli tänään aivan kuraa. Kiekko ei liikkunut yhtään ja pelaajat seisoivat paikoillaan.

Suikkasen & Lehtosen on tehtävä jotain pelillisen lukon avaamiseksi. Heti. Tällä pelillä säälipudotuspelit kutsuvat ja viimeistään Lukko lyö kauden pakettiin puolivälierissä. Käärmekeittoa ja ketjumuutoksia, kiitos.