perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Parempi voitti

Sarjakärki yllättäen voitti 5-2. Tässä kohdassa voisi kaivaa jotain selityksiä, mutta en keksi mitään. Parempi voitti.

TPS:n pelissä merkkejä paremmasta oli näkyvissä. Oman maalin edessä oli selkeästi enemmän asennetta. Tiistaina ei vastustajalle mustelmia tullut, tänään tuli.

Tappio ketuttaa silti. Peli oli voitettavissa. Lukko oli alussa hengetön ja teki kaksi ensimmäistä maalia... Ei tuurilla, mutta kiekko pomppi hyvin ja pelimiehet laittaa kiekon sisään paikan tullen. Siinä vaiheessa kun raumalaiset laittoivat ison vaihteen silmään jäi Tepsi jalkoihin. Esimerkiksi koko toinen erä oli kotijoukkueen hallintaa.

TPS:n pitää jatkaa tällä samalla linjalla. Yhtä tiukasti mätkitään vastustajia maalivahdin edessä ja enemmän silmiä auki syöttäessä, niin tappioputki voi mennä huomenna poikki.

Plihal (jumala). Alivoimalla läpiajosta yläputkeen, hieno vastustajan mailannosto oman maalin edessä ja maali. Hyvä pelimies jalkapuolenakin.

Ulkomaalaisvahvistuksista puheen ollen. Mike Radja ja Darcy Campbell lähtivät kesken kauden pois. David Leggio availee luukkua. Laskee aika tavalla värväysten onnistumisprosenttia. Hyvää on tietenkin se, että sopimuksia on saatu purettu ja sopimukset ovat olleet halpoja(?). Tulisikohan Campbellin tilalle joku? En tiedä kumpaa toivoisin enemmän, puolustavaa pakkia vai kiekollista pakkia. Kummallekin olisi tarvetta. Rahaa voi olla vähän tai sitten ei yhtään.

Jos uusi pelaaja on kuitenkin kiikarissa ja minä saisin valita minkälainen pelimanni, niin valitsisin puolustavan puolustajan, koska hyökkäys ja ylivoima ovat toimineet ihan hyvin ilman pelinavaajaa ja viivatykkiä. Oman maalin edessä ne ongelmat ovat. Toisaalta kyse on myös hyökkääjien pelaamisesta.

Loppukaneettina sellainen, että ihan sama mitä nimiä pelaajille selässä on. Jos sitoutuminen ja pelitapa ovat kohdallaan, niin voittoja tulee. Että mennään näilläkin voi olla vaihtoehto ja pidetään (heikko) talous pari rahaa parempana.

Ei kommentteja: