keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Heikko viikko

Viime perjantain kuusi-muna -pettymyksestä olen vähitellen toipumassa. Jostain syystä kyseinen peli vieläkin risoo. Ei tollai saa pelata.

Lauantaina TPS sai kaksi pistettä. Katsoin pelin teksti-tv:stä saunomisen, juomisen, syömisen ja na... uramisen ohessa. Seura oli oikein ihanaa, hapan maistui - Tepsin peli ei. Alivoimamaali herätti positiivista tunnetta, ei ainakaan jääty nollille tänään. Tuhertamiselta vaikutti.

Teksti-tv on muuten analysointivälineistä ylivertaisin. Korulauseilla, selityksillä, maalipaikkojen laskemisella, pelikirjoilla tai muilla mukavilla ei ole mitään merkitystä. Teksti-tv kertoo kumpi voitti, kuka oli maalissa ja ketkä väsäsivät maalit. Millään muullahan ei ole väliä ja teksti-tv on aina oikeassa. Aina.

Mietinkin 1,8 promillen tanakassa haara-asennossa, että onko teksti-tv sittenkin väärässä. Tepsin voittomaalin tekijänä laukausvoittopositiivisuushupailussaetteitulepahamielisinulleminulleäidille seisoi Antti Halonen. Parin tunnin ahertamisen jälkeen päädyin selitykseen virheellisestä pelinumerosta. Pelaajan numero olisikin mennyt väärinpäin. Oikeasti numero olikin 81 eikä 18. Heti helpotti. Paitsi eihän teksti-tv ole väärässä. Niin.

Lauantain maalit YouTubesta, myös Halosen hieno rankkarimaali:



En ole tyytyväinen viikon 42 pistesaaliiseen. Halusin vähintään kolme pistettä. Tuli kaksi. Tällä viikolla pitää niistää vähän enemmän kuin piste per peli. Muuten takaa tullaan ohi.

Ei kommentteja: