lauantaina, lokakuuta 10, 2009

TPS-HIFK 091010

Sarjakakkonen (23p) vastaan sarjakolmonen (21p). Hieno ottelu tiedossa. HIFK suhtautuu voitonhimoisesti iltapuhteeseen ja peluuttaa Jan Lundellia maalissa. Kotivoiton pitäisi siis olla varma.

TPS:n kokoonpano on yhtä vaille sama kuin torstaina Jokereita vastaan. Sami Venäläisen nivuset ei tykkää pelaamisesta ja MAX hyppää tilalle. Venäläinen oli kieltämättä aika vaisu torstaina ja pelasi vähän. Bergillä on edelleen ylävartalovamma (tulehdus kädessä) ja Vittasmäki jatkaa kapteenin stunttina.

Lundellista ja kotikaukalosta huolimatta tänään on paljon pahempi peli kuin torstain Riksman & vierashalli. Kari ”sää et uskalla” Jalonen on vuoden säätämisen jälkeen saanut HIFK:n pelin toimimaan.

Ainakin alkukauden tulosten perusteella suomenruotsalaisten peli toimii paremmin kuin itähelsinkiläisten. Tänään ei riitä voittoon pieni puristus ja kikkailu, koska vastustaja pystyy oikeasti pelaamaan kiekkoa eikä vain sössimään johonkin.

Toivon yleisöä tulevan paljon paikalle ja kannustavan kotijoukkueen voittoon. Toivon myös kotijoukkueen olevan hereillä alusta asti. Sellainen kunnon jäähytön rykäisy alkuun ja show lähtee hyvin rullaamaan.

Veikkaan, että enemmän jäähyjä ottanut joukkue häviää ja toisen maalivahtipeli on imurointia, mahdollisesti länget tuntevat läpivetoa.

Jääkaapin kautta kohti Turkua!

Ei kommentteja: