tiistaina, syyskuuta 20, 2011

Avausvoitto

Juna ei mennyt raiteille kotiavauksessa. Lauantai oli joka tavalla paska päivä ja kruununa peli, josta ei jäänyt mieleen mitään positiivista. Nothing to write home about. Paitsi Numpan pudottama avauskiekko ja MAX näkyi erätauolla. Hieman särkyi positiivinen kuva kun sympaattinen tsemppaaja yksin möllötti nurkassa. Se on mun vakiomesta. Kahveja oli tarjolla yksi – heti kun muistin mainita, niin ongelma oli jo korjattu. Hinta tosin oli typerä 2,20. 10 prosentin hinnankorotus on liian pieni. 2,50 olisi parempi hinta.

Ipa-pelin tihrustin Veikkauksen palvelusta. Mieli parani mitä pidemmälle ottelu eteni. En tiedä johtuiko maalivahdin pelaamisesta, ketjulotosta vai mistä, mutta itseluottamus kasvoi ja suoritukset paranivat koko ajan. Ei tuolla pelillä vielä kuuhun mennä, mutta juna nytkähti eteenpäin. Ensimmäinen voitto, ensimmäiset nollaerät eikä yhtään maalivahdin tunarointia.

Ristolaisen pelaamista on mukava katsoa, ei uskoisi ikäisekseen. Toisin kuin esimerkiksi Mäkiahoa. Täältä etäältä on helppo huutaa, että koeajan jälkeen ei jatkoa ja esim. Santtu Huhtala looraan. Riippuu tietenkin milloin Suominen ja Virtala ovat pelikunnossa ja muutenkin mikä on joukkueen loukkaantumistilanne, mutta nuorille lisää näyttöpaikkoja, veteraani-ikäiset muualle tienaamaan. Tämän kauden joukkueessa on ihan tarpeeksi kokemusta ja hitaita jalkoja ilman Mäkvävyäkin.

Perjantaina on kauden toisen voiton paikka. SaiPa kotona ei voi olla liian iso kanto kaskessa. Lauantaina saa sitten vääntää senkin edestä Lahen illassa. Yöstä puhumattakaan.

Ei kommentteja: