torstaina, syyskuuta 15, 2011

Ensivaikutelmia

HPK-TPS 6-3. Ei ihan mennyt putkeen. 59.49 sekuntia tappiolla. Uuh. Vedetääns muutamat ransikset:

- Kahvin hinta oli noussut 50 senttiä. Hinnankorotus ei ollut vielä tavoittanut myyjää. Annoin kaksi euroa ja sain 50 senttiä takaisin. Annoin vaihtorahan takaisin, ja sanoin että mennään hinnaston mukaan. Apua, mä olen koko ajan veloittanut euroviiskytä.

- Vettä satoi koko ajan.

- Vanhat tutut oli taas paikalla. Vanhempi mies ja nainen. Huutavat mukavasti keskenään epätahtiin "Ker-ho!" ja puusilmäilevät joka tilanteen. Mahtavia faneja.

- Puolustaminen oli vaikeaa. Tolkuttoman huonoa. Ahdisti koko paketti.

- Hyökkääminen oli todella heikkoa. Ensimmäinen viivelähtö kosahti pakin syöttäessä kulmaan, jossa kiekko sai seuraa laitamainoksista. Pakkipari oli jo lähtenyt ylöspäin parin syötön jälkeen. Tuon jälkeen omista lähdöt meni suhteellisen hyvin, mutta ennen punaviivaa loppui punainen lanka.

- Keskialueelta eteenpäin oli roiskimista päätyyn. Päätykamppailuissa kiekkoa ei saatu enää takaisin. Missä ne saatanan syöttöketjut oli?

- Alivoimalla Laakso-Salo oli ykkösvaihtoehto ja hyvin pelasivatkin. Kakkoshyökkääjät Stone-Birner olivat heikompia.

- Ylivoima oli yllättävän hyvää. Birner-Stone-Mäkiaho ja Mojzis-Tuominen olivat ykkösylivoimassa. Kauden ensimmäinen 5-3 ylivoima toi heti maalin. Hyökkääjät olivat rivissä maalilla ja pakit pisti ranteet lukkoon. Maalihan siitä jauhamisesta tuli. Kakkosylivoima Anttila-Plihal-Vahalahti ja Raboin-Seppänen ei natsannut niin hyvin.

- Paljon on Pekka Virralla tekemistä. Viime kauden avauspeli oli itse asiassa joka tavalla parempi pl. ylivoima.


Yksilöheittoja

- Herra 33 oli maalissa surkea. Sijoittuminen ei vakuuttanut ja reaktiotorjunnoilla ei vaan pärjää. Jortsulla olisi asiaa mikä on maalivahdin homma.

- Stone on hyvä sälli. Parantaa vielä paljon. Tekee pieniä asioita oikein. Haistoi kerrankin pomppukiekon hyvin ja pisti selän takaa maalivahdin ohitse Vahalahdelle. Vahalahti sihtasi rystyltä. Puolustaja torjui maaliviivalta. Kukaan ei ymmärtänyt miten tuosta paikasta tulikin kenttäpelaajan torjunta.

- Laakso-Salo on ollut niin kauan esinahoista niitattuna yhteen, että homma toimii.

- Mojzis ei ole turha kaveri. Purut lähtee eikä lipsahda. Jämäkkä.

- Anttila pitäisi hinata vaihtoon viimeistään 30 sekunnin jälkeen. Kolmannessa erässä oli niin puhki, että takakarvaus oli tuskaisella katseella toivon, että vastustaja sössii. Vähemmän jääaikaa, kiitos. Ja joku kikka huikean ulottuvuuden hyödyntämiseksi.

- Cerny on kevyt. Taklauksessa hyppäsi ja se oli kuin kärpänen olisi lentänyt päin koivun lehteä. Pomppasi osumasta lähinnä taaksepäin. Hattunen on voimahyökkääjä Cernyyn verrattuna. Cerny teki kuitenkin maalin.

- Lopussa Hauhtonen oli ylivoiman viivamiehenä. Terve. Ilmeisesti Tuomisen loukkaantumisen takia?

- Palmroth on nero, jolla kroppa ei pysty nerouksia toteuttamaan. RR55 kehiin.

- Viinaselle lisää joukkueharjoituksia. Nyt meni omilla laduilla eikä näyttänyt hyvältä, vaikka röyhkeästi menikin loppuun asti.

- Mäkiaho oli oma itsensä. Hyvässä ja vähemmän hyvässä.

- Jumalalla on ainakin puolitoista polvea. Liikkuu eri malliin kuin viime kaudella.

- Vahalahti. Sössi maalipaikan ja se oli vähän niin kuin siinä. Häkki tietenkin häiritsi, mutta parantaa pitää.


Yhteenvetona totean, että odotin jotain ihan muuta. Lauantaina tulee turpaan, jos ei joukkuepeli parane ja yksilövirheet molemmissa päissä vähene. Ketjujakin muuttelisin, tarvitaan lisää tutkapareja.

Ei kommentteja: