perjantaina, helmikuuta 20, 2009

Kärpät tasoristeyksessä

Huomenna pääsee peliin. Johan tässä tuli viikon tauko. HPK-matsiin olisin mennyt, jos ei työpaikan pienimuotoista iltaurheilua olisi ollut ohjelmassa. Itse asiassa pientä ei ollut illassa mikään – varsinkaan minun menestys erinäisissä lajeissa. Raskaalla kädellä kyykytin ns. ammattilaisia mitä typerimmissä lajeissa. Tänä aamuna oli toimistossa hiljaista, krapula leijui näppäimistöjen yllä vahvasti. Onneksi tekstiviestitulospalvelu pelasi läpi illan. Hymy tosin hyytyi jossain vaiheessa.

41 min 3-3. Ja 42min 4-3. Vittu mikä turnaround 36-42.

Hain nelosta vaihdelaatikosta ja terävää tiskiltä. Eihän tätä tunteiden ristiaallokkoa kestä ohuilla nesteillä.

59.07! Juntti!

Hymy ilmestyi pyllystä ja taas tiskille. Ennen kuin sain muovirahalla maksettua värisi taskussa.

36 sek ja SE ON SIELLÄ. Vittu kun johdettiin niin selvästi, muuten ei niin kummallinen tulos. 1 parempi kuin 0.

Pelastin mitä pelastettavissa oli ja vedin loppuillan korkealta ja kovaa. Voitin finaalilajin pystyyn ja vedin lipat metri ennen taksin takaovea. Tyypillinen yhden pisteen ilta.



Kai Suikkasen aikana TPS on kolme kertaa kohdannut Kärpät ja hävinnyt joka pelin kolmen maalin erolla. Raksilassa. Kotona ei Suikkasen komennossa ole Kärppiä kohdattu, joten nyt olisi aika ottaa ensimmäinen voitto.

Ensimmäisen voiton tiellä on valitettavasti Antti Halosen ja Mikko Elorannan pelikiellot ja Jamie Johnsonin loukkaantuminen. Erityisesti Johnsonin panosta tarvittaisiin ja mieluusti näkisin myös Halosen ja Elorannan askissa. Eloranta on ajoittaisista hölmöilyistään huolimatta erittäin tärkeä pelaaja Tepsille. Halosen fyysistä panosta tarvittaisiin myös, voisi yrittää keikuttaa liigan parasta ulkomaalaisvahvistusta. Kenttäpelaajien osalta. Parashan on Tepsin maalilla, näin värilasien läpi katsottuna. No, näillä mennään ja narina ei auta mitään.

Jos tästä jotain positiivista hakee, niin Tepsillä on syvyyttä. Parina edellisenä kautena ei ole ollut ”ykkösmiehistön” takana yhtään mitään. Ja ”ykkösmiehistökin” on ollut aika rajoittunut joka suhteessa. Ei tarvitse katsoa kuin puolustajien nimiä.

Halosen tilalla pelaa Joonas Järvinen. Elorannan korvaa Tommi Hannus, joka on valunut ulos parhaasta kokoonpanosta. Sinisalokin saa jatkaa. Ei Sinisalo niin huono ole, etteikö nelosketjussa voisi välillä puskea. Ketjuista ei ole käryä. Minä peluuttaisin Hannusta Filppulan vierellä ja Uusikartanoa Vahalahden & Venäläisen välissä. Suikkanen voi olla eri mieltä.

Kärpät kaatuu, jos TPS ei ota saatanan tyhmiä jäähyjä, jalka on kevyt alusta asti ja Allu on liekeissä. Jotta ei totuus unohtuisi, niin Kärpät on ennakkosuosikki joka suhteessa. Ei kahta kysymystä, mutta TPS-juna höyryää tällä hetkellä hyvällä vauhdilla ja rivolla tyylillä pudotuspeleihin. Kärpät voi hyvinkin jäädä raadoksi raiteille.

Marko Kiprusoff
, TPS puolustuksen kuningaspultti, kertoo miksi TPS-juna on noussut raiteilleen:

- Palattiin niin sanotusti jääkiekon perusteille ja ruvettiin pelaamaan jääkiekkoa ihan yksinkertaisena. Lisäksi tuollainen suorasanainen ja hyvä valmentaja saa vielä hyvän hengen päälle kopissa. Jatkoaika.com 20.2.2009

Niinpä. Ei ole lisättävää. Lyhyessä haastattelussa Kipru kertoo vielä epäsuorasti miksi paidassa ei ole C tai A:

- Tietenkin yritetään kannustaa, mutta jokaisen on parempi keskittyä siihen omaan osaamiseen. Sillä sitä joukkuetta parhaiten autetaan. Hengen luominen on ensisijaisesti valmentajan hommaan, mutta meidänkin nuoret sällit ovat pelanneet ikänsä tiukkoja pelejä, kyllä he sen homman osaavat.

Ihmettelen kyllä onko edellä oleva todella Kiprun suusta noin vaan tullut ulos. On nimittäin pitkä pätkä puhetta yhteen pötköön. Sisältö on ihan varmasti. Omistajan veli hoitaa hiljaisesti oman ruutunsa helvetin hyvin ja se on siinä. Jos ei pelitaitojen lisäksi irtoa puhetta, niin ei irtoa.

Huomenna irtoaa kolme pistettä tai olen olkipukki.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Keep on defending older Kipper!"
Hitusen erakko varakapteeniksi, harmi.

Anonyymi kirjoitti...

"Older Kipper" on Kipe tai Kipru tai Makke. On vain yksi Kipper - the brightest Hietarinnasta huolimatta.

Daniel Corso tuli, voitti ja lensi takaisin Lappiin. Melkein 7.000 katsojaa siilossa ja sitten kakataan sheetille. Ollaan sitten taas kerran masennusviivan alapuolella. Fiddu!

Onko blogisti hakenut ikinä hommia Ruissalosta. Olisit meinaan sopivan kostea jopa Minnesotan opiskelumatkoille.

Mikko didn't drink, we did.

Anonyymi kirjoitti...

Kipruhan oli kuumana ko hella kuutosella, kun laitettiin boksiin :D