torstaina, kesäkuuta 14, 2007

Blogikatsomo

NY Islanders tarjoaa ensi kaudella bloggaajille oman blog boxin. Blogikatsomon. Aika hieno juttu, vaikkakin vain muutaman ottelun ajaksi pääsee blogikatsomoon.

Islanders väittää ainakin, ettei sensuuria ole, bloggaajien pitää vain käyttäytyä kunnolla ja kirjoittaa hyvällä maulla. Äh. En minä osaa tekstiä kääntää väsyneenä, suora lainaus:

The NYI BLOG BOX will be your open forum. From start to finish, you'll be in control. All we ask is for the chosen bloggers to act respectfully in the restricted media areas and keep all critiques in good taste.

Joo. Islandersin omistaja Wang on onneksi sellainen tyyppi, jonka tekoja on vaikea kritisoida. Seura on menestyvä ja tehnyt hyviä siirtoja viime vuosina. Ei ja ei. No ehkä itse peleistä voi kirjoittaa nätisti, Jashinkaan ei ole enää kivireen roolissa mukana.

Joka tapauksessa kuka tahansa ei pääse NYI blog boxiin, vaan sinne pitää hakea. Hakemukseen liitetään tekstinäyte eli pitää osata kirjoittaa hieman tai varastaa sopiva teksti jostain. Ja sitten lehtiö & kynä kourassa matsiin vetämään lärvit ja avautumaan pelaajille. Kerrankin erilainen ottelukokemus. Tänään on aika tylsä päivä, harma taivas ja kesästä ei tietoakaan. Mielenkiintoista seurata miten NYI blog boxin kanssa käy.

Löytyipäs blog boxin lisäksi toinen positiivinen juttu Islandersista. Islandersin joukkuesivun toteutus on hauska.

Tuleekohan blogikatsomoita SM-liigaan? Ehkä joskus. Riippuu varmaan onko kysyntää (ei näitä blogeja kovin montaa taida vielä olla) ja miten blogikatsomo toimii isossa maailmassa. Pitäisi varmaan kysyä SM-liigan markkinointipäälliköltä asiaa. Heti kun SM-liiga markkinointipäällikön palkkaa. SM-liiga on ilmeisesti loistokunnossa, kun liiga ei sen kummempia markkinointitoimenpiteitä tarvitse.

Niin ja Karhuherra(kin) vanhoissa murinoissaan kirjoitti aiheesta viime syksynä:

Tuntuu kyllä ainakin toistaiseksi hieman hassulta, että akkreditointeja ryhdyttäisiin myöntämään bloginpitämisen perusteella. SM-liigan kohdalla tuo kuulostaisi jopa absurdilta.

Hassu tunne on nyt totta ja SM-liigan kohdalla kuulostaa edelleen absurdia. Maailma muuttuu, SM-liiga ei.

Ei kommentteja: