maanantaina, kesäkuuta 18, 2007

Maksetaan koko ajan

Viikonloppu meni huumassa™. Nyt vasta huomasin lauantain Turun Pravdan jutun. Ei ole positiivista julkisuutta.

Toimitusjohtajan selitys veloille on itse asiassa järjellinen. Varhainen putoaminen pudotuspeleistä tuntuu taloudessa. Jos TPS olisi päässyt kuuden parhaan joukkoon olisi rahaa tullut noin 60 000 euroa enemmän, neljän parhaan joukossa noin 120 000 euroa enemmän. Em. rahasummat ovat vain minun arvioita, jotka perustuvat pudotuspelipotin jakosuhteisiin ja arvioon pudotuspelien kokonaistuotosta. Noilla summilla saisi ainakin kiinteistöyhtiön velan maksettua, parhaimmassa tapauksessa myös ohjelmayhtiön.

Se on sitten eri asia miksi ei oltu varauduttu aikaiseen putoamiseen. Erään ruotsalaisseuran pääjehu sanoi, että runkosarjan tuloilla katetaan kauden menot ja pudotuspelien tuottoja ei lasketa mukaan budjettia tehtäessä. Kuulostaa järkevältä. TPS:n kohdalla meni vielä runkosarjankin tuotot alakanttiin... notta hyvin on talouspuoli hallussa.

- Eikä tässä ole mitään poikkeavaa. Me maksamme laskuja koko ajan. Eilen maksoin ja tänäänkin maksan. Toimitusjohtaja Sutela.

Niin minäkin, heh.

Ja onhan Tepsillä nyt rahaa millä maksaa, mutta osakeanti ei tuonut vain rahaa sisään, vaan toi myös velkojat oven taakse. Toivottavasti annista jää jotain pysyvää taseeseen, ettei tulevaisuuden perusta mene vanhojen velkojen kuittaamiseen.

Ei kommentteja: