tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Lampman

Bryce Lampman on TPS:n uusin hankinta. Puolustaja. Ensivaikutelma on varovaisen positiivinen.

Ikä (s 1982) on kohdillaan, samoin mitat (186/93). TSN arvioi potentiaaliseksi joka saralla ja tarvittaessa pystyy pelaamaan fyysisesti. Hyökkäyspotentiaalia (mikä sana). Kolikon toisella puolella on vaihteleva suoritustaso, luistelu ja puolustuspään pelaaminen. No joo. ”Juoksijoita” on jo puolustuksessa, ei sinne lisää samanlaisia tarvita, heh. Ai niin, näyttää olevan leftin mies. Olisin halunnut rightin miehen, mutta kaikkea ei voi saada. Kakkosparin mies ja vieressä puolustaa… Noh, mietitään kokoonpanoja parin kuukauden päästä.

Hannu Virran mukaan:

- Olemme scoutanneet pelaajan tarkasti sekä pelitaitojen että luonteen osalta.

Kuulostaa hyvältä. Paperilla ehkä parasta mitä nykykuntoinen TPS voi hankkia. Saattaa olla jopa parasta mitä SM-liigaseura voi nykypäivänä hankkia. Nyt alkaa sitten Tepsin takalinjoilla olla määrää ja kilpailua sopivasti (edelleen muistaen taloustilanteen). Eikä mentykään näillä, kuten aikaisemmin tänään epäilin.

Olen tyytyväinen Lampmanin hankintaan, vaikka sai erään epälätkäjätkän kummipojan kädestä.





Lisäys klo 15.18
Nyt vasta tajusin mitä Tepsin sivuilla luki Lampmanin sopimuksesta. Siinä on NHL-pykälä. No terve. Luulin jo, ettei Tepsin tarvitse pelätä NHL-kuppausta tänä vuonna ollenkaan.

Ei kommentteja: