keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Laineen Teemu

24-vuotias Teemu Laine on tehnyt sopimuksen TPS:n kanssa. Mielikuvani Laineesta on filmaava kiukuttelija, jolla on potentiaalia pistemieheksi, mutta ei ole vielä natsannut kunnolla. Tehoton mies. Katsotaanpas mitä netti kertoo.

Räväkkä pelaaja, tyhmiä jäähyjä, vahva kuin härkä, nopea luistelija, ajaa maalille, maalit puuttuvat, hautoo liikaa kiekkoa, pehmeät kädet.

Tilastojen mukaan kokemusta on rutkasti ja näyttää pisteitäkin tulleen kohtalaisesti. Kahden ensimmäisen ketjun miehiä. Olisiko peräti ykkösketjun laitahyökkääjä Tepsissä? Kauhiaa, jos näin on. Sinne tarvittaisiin vallan karmea maalintekijä toiselle laidalle. Tarvittaisiin kyllä muutenkin.

Mielenkiintoinen hankinta eikä ole ainakaan väritön mies. Toivottavasti sopeutuu Turkuun ja Tepsiin.

- Hän on kuin tuleva joukkue pienoiskoossa eli työteliäs, energinen ja aktiivinen. Hannu Virta

Lisäksi Laineesta voidaan sanoa, että mahdollisuuksia on vaikka mihin. Kuten monella muullakin TPS:n pelaajalla. Taitava valmentaja voisi Tepsin jätkistä saa kohtalaisen hyvän joukkueen, muutaman lisähankinnan jälkeen. Nykyinen määrä hyökkääjiä ei riitä kauden läpiviemiseen hyvällä lopputuloksella. Loukkaantumisvaraa ei ole yhtään ja se ei vaan käy.

Joka tapauksessa on hienoa, että TPS saa hankittua hyvässä iässä olevan pelaajan, jonka rajat eivät ole vielä tulleet vastaan. Taitoa + räväkkyyttä = tunnetta kaukaloon ja katsomoon. Toivottavasti näin myös käy, tehojen kera.





Niin ja halliyhtiöiden velat on kuitattu. Ei kauan kestänyt velkojen maksu, kun julkisuudessa vähän hiillostettiin. Ainakin tällaisen kuvan sai Turun Sanomien uutisoinnista. Lauantaina kerrotaan veloista ja tiistaina velat on maksettu. Julkisuuden vaikutusta maksamiseen en osaa arvioida, saattoi olla yhtä tyhjän kanssa tai sitten vaikutti ratkaisevasti. Kuitenkin aivan turhaa julkisuutta, jonka välttäisi hoitamalla velvoitteet ajoissa... jos vaan olisi rahaa millä mällätä. Onneksi nyt on.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saa ny nähä mihin Laineesta on... Enemmänkin Kärppä kuin turkulainen;
kiukutteleva, filmaava hienohelma. Noh, kova ´ämäri pojalta sentään löytyy!