torstaina, joulukuuta 20, 2007

Kalakukkoa nylkemässä

TPS on tänään Kuopiossa pelaamassa viimeisen ottelun ennen joulua. Matka Kuopioon alkoi jo eilen klo 14 ja matkaan pääsivät vain nopeimmat jannut ja siksi (tai loukkaantumisten takia) kokoonpano on vajaa:

TELaine – Lundbohm – Erkinjuntti
Jokinen – Kiprusoff

Ramstedt – Hurme – Suominen
Halonen – Sweatt

Kolu – Rautee – Aho
Backman – Saarinen

Kokkala – TOLaine

Salak (Kosonen)

No niin. Kolmella ketjulla mennään taas ja yhteensä 19 pelaajaa lähti vierasotteluun. Ei ole todellista, ottelusta toiseen annetaan pelaajien määrässä tasoitusta. Alkaa vähitellen vituttaa tällainen pelleily.

Joululahjaksi haluan Tepsille neljä pelaavaa ketjua. Piste. Onko liikaa vaadittu? Fiilis on taas kellarin katossa.

Taitaa KalPa tehdä tänään kauden avausmaalinsa Tepsin verkkoon. TPS:n maalinteko on mitä on (nihkeää, jos on paljon alivoimaa ja vähän ylivoimaa), kun joukkue pelaa kolmella ketjulla. Lopputulosta en viitsi veikkailla, tiukassa ovat pisteet tänään. KalPa on mukavassa vireessä (häntäpään joukkueeksi) ja edellisessä ottelussa pisti Tepsin ahtaalle, vaikka toki hävisi 2-0.

Onneksi tänään alkaa kesäloma ja huomenna pakenen maasta. Toivottavasti samaan syssyyn ei tarvitse yhdistää KalPan voiton unohtamista. KalPahan ei ole Tepsiä nykyisellä liigavierailullaan kertaakaan voittanut. Eikä voita tänäänkään, jos minä saan päättää. Ja jos voittaa, niin... no sitten vaan vituttaa.

2,40 – 4,00 – 2,10

Ei kommentteja: