keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

Vajaalla vieraissa

TPS pelaa tänään pitkästä aikaa vierasottelun. Paikkana on Hämeenlinna. TPS:n runkosarjan avausottelussa Kerho tarjosi kotonaan kylmää kyytiä lukemin 4-1. Siinä ottelussa TPS oli hukassa kaiken suhteen, mikään ei toiminut. Ainoa maalikin oli huulikiillon laittoa kolmannessa erässä, kun tilanne oli jo 4-0.

Tuon avausottelun jälkeen TPS:n peli on parantunut huomattavasti ja HPK:n peli taas on mennyt pyllyyn ja syvälle. Kaksi seuraavaa keskinäistä ottelua pelattiin Turussa ja ne TPS voitti. Ensimmäisen komeasti 5-0 ja jälkimmäisen erittäin nihkeästi 2-1. Miten käy tänään?

TPS:n kokoonpano tänään on vajaa:

TELaine – Lundbohm – Erkinjuntti
Jokinen – Kiprusoff

Sinisalo – Hurme – Ramstedt
Halonen – Sweatt

Kolu – Rautee – Aho
Backman – Saarinen

Kokkala – TOLaine
Järvinen

Salak (Kuokkanen)

Vajaa kokoonpano on sama kuin viime perjantaina SaiPaa vastaan. Tuomas Suomisen selkä vihoittelee edelleen ja näin ollen neljää täyttä ketjua ei saada luistimille. Ilmeisesti TPS venyttää senttejä ja kokoonpanoa ei lainamiehillä täydennetä.

Aika riskillä vedetään, pahimmassa tapauksessa ylikuormitus maksaa sarjapisteiden lisäksi lisäloukkaantumisten muodossa jotain. Ei paljon naurata tällainen lähtötilanne otteluun. Pientä positiivista hymyä huulille tuo Salakin jatkaminen maalilla. Allu on peliaikansa ansainnut.

Ottelussa käy muuten niin, että kotijoukkue voittaa. Rinkula on jostain syystä paha paikka Tepsille. Kotiyleisö ei kyllä enää ole ”kuudes kenttäpelaaja”, mutta vaikeaa siellä on. HPK pelaa kotona paremmin ja TPS ei kolmella ketjulla jaksa omaa pelitapaa pitää yllä koko ottelua eli kotivoitto. Ja edellisessä kohtaamisessa Kerholla oli maalipaikkoja noin tuhat ja tänään vastaavista paikoista menee sisään.

Pistekin olisi kiva…Pitää vaan luottaa Teemu Laineeseen ja Alluun. Molemmilta nappipeli tänään, jolloin on mahdollisuuksia ihan mihin vaan.

1,90 – 4,00 – 2,75

Ei kommentteja: