perjantaina, joulukuuta 07, 2007

Oranssia päin

Kuusi tuntia palavereita samalle työpäivälle estää tehokkaasti bloggauksen. Kerran yritin palaverissa naputella tänne jotain, mutta ei siitä tullut yhtään mitään. Mitä sä oikein teet? Ööh, muistiinpanoja ja vähän surffaan samalla… Ei ollut hyväksyttävä vastaus, pelkkä surffaus palavereissa kyllä onnistuu, mutta kirjoittaminen ei. Ellei nouse Uuno Turhapuron tasolle: Klalln äknväaknkb änvaänän rfblknbrrnaäb. Alrnbanaåb obnlanb oivn ioaro oon ärobbn.

Olipas hauska vitsi. Vähän kuin oranssi peliasun värinä.

Tappara ja Ojasen Janne ovat tänään Turussa hakemassa kauden ensimmäistä voittoa Tepsistä. Voivat hyvinkin onnistua, kun TPS jatkaa samalla, vajaalla, kokoonpanolla kuin Kerhoa ja SaiPaa vastaan. Kolme ennakkoranskalaista:

- Jatkuuko Max Kolun pisteputki?
- Jatkaako Allu hyviä otteita?
- Miten Simon Backman esiintyy juhlaottelussaan?

Tappara on kuusi pistettä edellä sarjataulukossa, yhden ottelun enemmän pelanneena. Kolmen pisteen voitolla TPS pääsisi hyviin kyttäysasemiin, kuuden sakin niskavilloihin hönkimään. Onko tämä sitten ns. kuuden pisteen ottelu? Kyllä vain ja tänään olisi pakko voittaa. Lisäksi TPS on ennakkosuosikki.

Edelliset ns. kuuden pisteet ottelut ylempänä olevia joukkueita vastaan menivät vihkoon. Sekä Lukko että Ilves ottivat Turusta täyden pistepotin. Tänään on siis hyvä paikka näyttää, että ylempiä vastaankin tulee onnistumisia. Vaikka kolmella ketjulla pelattaessa ei vaan voi olla niin aktiivinen kuin neljällä ketjulla pelattaessa. TPS:n paras peli-ilme aikaisemmin tuli esiin juuri neljän ketjun suhteellisen tasaisessa rotaatiossa, jolloin nelosketjukin sai noin 10 minuuttia jääaikaa.

Toivottavasti paukut riittää tänään voittoon asti. Jollain apinan raivolla on painettava, illan ottelun jälkeen alkaa maaottelutauko ja joukkue saa levätä itsensä terveeksi & pelikuntoiseksi. Tauon jälkeen pitäisi taas saada neljä ketjua kasaan, jos vaan Teemu Laine tulee Moskovasta ehjänä takaisin.

Niin, Simon Backman pelaa tänään 200. runkosarjaottelun SM-liigassa. Kuka olisi uskonut? Ja vielä Tepsissä pelannut kaikki ottelut. Tulipas ikävä vanhoja hyviä aikoja, kun pelkällä sisulla pääsi vain katsomaan otteluita katsomosta käsin. Nyt sisulla ja nöyrällä yrittämisellä saa pelata. Vuosia. No, pikkutytöt saavat taas silmänruokaa ja minä harmaita hiuksia.

Juhlapelin kunniaksi Simon iskee maalin! Kolun ja Saarisen syötöstä. Teemu Laine tekee osansa ja Allu pitää maalin puhtaana. Sweattille kans pojoja ja Erkinjuntti saa tehdä tyhjiin ottelun kolmannen maalin. Näin tapahtuu, jos minä saan päättää.

2,15 – 4,00 – 2,35

Ei kommentteja: