lauantaina, maaliskuuta 13, 2010

Sähinää, kiitos

Aurinko paistaa Helsingissä täydeltä terältä. Mitä mainioin kevätpäivä. Voisi vaikka ulkoilla tai lähteä Tampereelle liigajumbon peliä katsomaan.

Vuosi sitten TPS oli kusessa runkosarjan loppuun asti. Viimeisellä kierroksella varmistui pudotuspelikarsintapaikka. Tänä vuonna pudotuspelikarsintaan pääseminen ei ole yhtä tiukalla, vielä on mahdollisuudet jopa kuudenteen sijaan. Mutta tämän kauden joukkue on lapanen. Missä on taistelu ja ulkona roikkuva peräsuoli?

Missä on Tepsin taklaukset? Viime keväänä mm. Vahalahti aloitti helmikuussa taklaamisen ja taklasi itsensä aina MM-kisoihin asti. Samaten muutkin taklasivat & tuuppasivat sen minkä osasivat. Joukkue todellakin taisteli itsensä jatkoon. Ja yleisö tykkäsi sen verran paljon, että häkki tuli täyteen. Nyt ei ole yritystä eikä voittamista, joten menestyshullu väki ei tule paikalle. Tuote haisee. Karu meininki, mutta näin on näreet.

Valitetaan vielä vähän lisää.

Vaihtaisin heti Tuomas Suomisen ja Antti Erkinjuntin viime kevään versioihin. Silloin molemmat olivat liekeissä ja ratkaisivat otteluita. Erkinjuntti kiemurteli vastustajalle vähintään yhden jäähyn joka pelissä. Nyt ei ole kiemuroissa sähäkkyyttä ollenkaan. Jäljellä on vain ylipitkät vaihdot (millä helvetin oikeudella?). Suomisen punnertamista kiekon kanssa maalille ei ole nähty puoleen vuoteen. Mikä miehiä vaivaa? Mikä joukkuetta vaivaa?

Loukkaantumiset tietenkin heikentävät suoritusta, mutta ei pelkät loukkaantumiset selitä esim. alivoimapelaamisen surkeutta. Vai onko kysymys kunnosta? Miksi putki ei kulje? Joku voisi kysyä Rautalalta mikä on tilanne. Onko menty suunnitelmien mukaisesti? Häh.

Ihan sama. En jaksa valittaa enempää. Haluan vain nähdä kaikkensa antavan Tepsin. Se riittää niin pitkälle kuin riittää. Die with your boots on. En edes muista koska Team Skitso on hävinnyt kaikkensa antaneena. Aina on ollut jotain aivan käsittämätöntä koomailua ja sitten tappioasemassa rimpuilua. Tosin torstaina ei ollut edes kunnon yritystä. Suosiolla annettiin pisteet kotijoukkueelle.

Ja tappion jälkeen näyttää olevan normimeininki kokoonpanon suhteen ts. pientä laittoa on tehty. Mäkisen ja Kokkalan tilalla on Hattunen ja Hämäläinen. Vaikutus on kohdassa ”ihan sama”, vaikka Hattunen ykkösketjuun pääseekin.

Niin, että lopettakaa se nenänkaivuu kaukalossa ja pelatkaa. Vastustajan maalille ei pelkästään saa mennä, vaan sinne pitää mennä. Shaatana.

Jospa tänään olisi parempi päivä. Tampere here I cum.

Ei kommentteja: