keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Toinen mustavalkoinen puolivälierä

Ensimmäisen puolivälierän katselin UrhoTV:n nettilähetyksenä, joka muistutti diashow’ta. Käpy hiiltyi jatkuvaan puskuroimiseen ja pätkimiseen. 7 euroa meni kankkulan kaivoon ja reklamaatioon ei ole vastausta kuulunut. Myyty tuote oli ala-arvoinen joka tavalla. Seuraavaa kertaa Urhon asiakkaana ei vähään aikaan tule. Suutuspäissäni päätin, että matkustan jokaiseen Tepsin peliin tänä keväänä.

Tosin ennen suuttumista olin jo hankkinut liput tämän päivän, perjantain ja lauantain peleihin. Kerrankin tulee hilpeä pääsiäinen. Mämmiä ja lätkää.

UrhoTV:n umpisurkean lähetyksen perusteella ei voinut tehdä paljon päätelmiä otteluparin voimasuhteista. TPS oli hienokseltaan kuskin paikalla, paitsi toisessa erässä Lukolla oli ratti. Pysäytyskuvista päätellen. Onneksi Lukko ei ole syksyn kunnossa, jolloin TPS jäi jyrän alle pahasti. Tai onneksi TPS ei ole syksyn kunnossa, jolloin Lukko mankeloi huolella. Ihan miten vaan.

Tänään on mustavalkoinen päivä. Facebookissa on ilmeisesti joku ryhmä tähän liittyen. En tiedä, koska en ole ko. palvelussa. Mielestäni se on ohimenevä muoti-ilmiö. Niin kuin Internetkin.

En omista pelipaitaa, mutta lupaan harkita sellaisen ostamista tänään. Jos shopista löytyy sopiva. Ongelmana on ollut sopivan nimen (ja numeron) valitseminen. Omalla nimellä voisi ottaa, mutta ei minulla ole lempinumeroa.

Nykyjoukkueen pelaajista voisin harkita Plihalia. Plihal (jumala) on vaan niin hieno pelaaja. Tietenkin kulttipelaaja MAX on yksi vaihtoehto. Paitsi MAX on oikeasti huono jääkiekkoilija, joten en halua hänen paitaa. Joskus aikaa sitten mietin myös pelipaidan ostamista, mutta jätin ostamatta. Ei vaan tuntunut omalta jutulta. Harkinnassa oli mm. #23 Virta. Varhaisdementikkona olen jo unohtanut miksi Hantta oli suosikkipelaajani.

Joten lähden matkaan vakiovarustuksella (kaulahuivi ja musta takki ynnä muuta) ja ehkä ostan pelipaidan ennen ottelua. Ottelua, jossa Lukko kaatuu hyvällä kannustuksella ja ankaralla puolustamisella & naamahieronnalla.

Ei kommentteja: