keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

5-muna, 2-muna

Kauden hienoin ottelu oli tänään. Paljon paremmaksi ei voi laittaa. Ennakkosuosikkia huolella turpaan. 5-0. Ehjällä esityksellä. En jaksa marista muusta kuin tuomareista. Heikot olivat pillipiiparit. Ei linjaa, ei näkökykyä, ei kommunikointia, ei mitään.

Toisaalta tunnetta tulee mukavasti lisää, kun lottokone kertoo mitkä numerot voittavat 2 minuutin istuntoja. Hyvä peli vaatii huonot tuomarit, ainakin tällä tasolla.

En uskonut, että kahden ottelun jälkeen tilanne otteluvoitoissa olisi 2-0 Tepsille. Ja vielä hyvällä esityksellä. Olen ylpeä tuosta joukkueesta.

Kädet on kipeät ja kurkkukin vähän aristaa. Lopussa oli niin hieno tunne kiittää joukkuetta, ettei paremmasta väliä. Parempi kuin sata jänistä. Nautin perjantai-iltaan asti ja sitten uutta matoa koukkuun Raumalla. Ja lauantaina häkki täyteen!

2 kommenttia:

Karhuherra kirjoitti...

Melko hyvät pöhinät oli, vaikka turkulaisyleisöä vähän vielä jänskättikin. Itse peli oli about parasta Suikkasen aikana, oikealle tontille osui moinen.

Mutta ostitko sen pelipaidan?

Anders kirjoitti...

En ostanut. Se oli semmoista neppailua ja näppäilyä shopissa. Kirosin valikoiman pienuutta ja laahustin pois. Kyllähän nimen selässä pitää olla legendaarinen eikä mikään ikuinen lupaus tai joku märkäkorva kaukaisilta hoodeilta.

Ehkä huomenna ostan ilman numeroa olevan paidan. Tänään edustan suippokorvien vieraana pelkällä kaulaliinalla. Plus muut normiasustevermeet, joista ainakin paita lähtee jos TPS voiton ottaa.