lauantaina, lokakuuta 15, 2011

Henkinen vuoristorata

TPS-Jokerit 4-3ja. Työpäivä venähti enkä ehtinyt paikalle. Ei hyvä. Joustavien työaikojen takapotku osui täysin väärään päivään. Kuopioon olisin ehtinyt, mutta tekosyitä on monia.

Eilisen pelin lehdistötilaisuus on mielenkiintoinen.




Miten joukkue voi noin paljon lannistua takaiskuista? En usko (paras perustelu, heh) viime kauden painavan päässä. Monta kuukautta on ollut aikaa nollata. Eikä ammattiurheilijat voi jatkuvasti pudota menneeseen. Jossain bisnescityssä ei viime kausi vaivaa. Liigajumbosta liigakärkeen kesän aikana. Sielläkin on yhtälailla vaihtunut valmennus ja osa pelaajista. Lahessa voisi vielä ottaa reppuun vuosikymmenten tappiot, konkurssit ja sata päin pyllyä mennyttä kautta. Vanha sanontahan on, ettei Lahessa mikään muu yllätä kuin menestys. Henkimaailman hommia tuollainen bipolaarinen suorittaminen, josta pitäisi leikata apatian kärkeä ja kestoa jollain keinolla.

Oli miten oli henkisen repsahtamisen korjailun kanssa, niin Pekka Virran usko joukkueen yllätyspotentiaaliin on hienoa asia.

Saas nähdä miten peli tänään kulkee Kuopiossa. Molemmat joukkueet pelasivat eilen ja molemmat saavat matkustaa. Virralla on paluu entiselle työpaikalla, samaten kuin muutamalla pelaajalla. Yliyrittämistä sopisi vältellä. Ahlqvist saa aloittaa kaksi peräkkäistä ottelua Schwartzin selkävaivojen takia. Selkeä näytönpaikka. Älä päästä junnua maaliin tänään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Baccarat – A new way to play at home, but for the Spades
In Baccarat, you're playing with two cards from a hand of 52 cards, 카지노 up to two. Each งานออนไลน์ player picks one hand and adds it to the pot. The 바카라 사이트 goal is to