perjantaina, lokakuuta 28, 2011

Mitä nyt taas?

TPS voitti tiistaina Lukon kotona. Kevyet aplodit sille ja hymy pyllyyn.

Tänään perjantaina on vieraspeli Jyväskylässä ja kokoonpano on hieman muuttunut tiistaista. Tiistaina pelanneista ovat sivussa Laakso (aivotärähdys harjoituksissa), Mäkiaho, Tuominen ja Scalzo. Muiden poissaolon syy ei ole tiedossa. Ennestään potilaina olivat jo Salo ja Huczkowski (ei voi laskea, mutta otetaan mukaan).

Mikä Tuomisella ja Scalzolla on? Tuomisesta niin väliä, mutta Mario. Mario nosti Seppäsen pystyyn. 3 peliä 2+3 - sitä ennen kiikareilla 14 peliä tai jotain. Pysyykö Seppänen pystyssä omin avuin? Pahoin pelkään, ettei pysy, vaan apupyörät lähtivät liian aikaisin pois. Vai onko tämä taktinen liike? Huomenna taas Ralea kuonoon kunnon miehistöllä. Hmmm. Ei, loukkaantuneina ovat kuitenkin ja taas loppuu ukot kesken.

Mäkiahon TPS-taival taitaa olla lopussa, koska peliaikaa ei tule ja näytöt ovat tähän asti menneet laskevalla käyrällä. Ei tule ikävä, liian epätasainen pelaaja. Yhtä hyvää ratkaisua kohden kolme heikkoa. Kiitoshei.

Tiistain jälkeen syystä tai toisesta sivuun jääneiden tilalle on nostettu tietenkin RR55 ja kunnonkohottaja Mika Viinanen. Jokohan Viinasen kunto alkaisi olla kohillaan? Oli tai ei, niin joukkuepelin askelmerkkeihin pitäisi jo osua. Pelkkä veemäisyys ei riitä. Loppuihin ruutuihin Santtu Huhtala sekä SM-liigadebytantit Mikko Lehtonen (s. 1994) ja Joni Seinelä (s. 1993).

Ei ole hyvä tilanne. Neljä runkomiestä sivussa ja tilalle junnuja. Junnuja pitää ajaa sisään, muttei näin. Eli vasta pakkoraossa pääsevät mukaan.

Se on nuorilla klopeilla näytönpaikka. Jos TPS tänään voittaa tällä kokoonpanolla, niin minä juoksen korttelin ympäri alasti. Tai ainakin yritän juosta, kunto ei taida riittää noin pitkälle matkalle. Menen autolla. Ilman housuja. Kalsareita. No en tee mitään, ikinä tehnyt. Lauantaina peliin.

Edit. Oikeinymmärrettynä nerona huomasin vasta vähän ennen peliä, että myös Suominen on sivussa. Mukavaa, vempparyhmässä on tunnelmaa. Ensimmäisen erä meni tilastojen mukaan vastaanottavana osapuolena. Maalit 1-0, torjunnat 6-16 ja jäähyt 0-2min. Ei voi kun parantaa.

Ei kommentteja: