perjantaina, lokakuuta 07, 2011

Merkille pantavaa

Ässät-TPS 0-1. Ensimmäinen kolmen pisteen voitto! Etäseurattuna perin merkillinen ottelu. TPS voitti jäähyissä 3-6, jäähyminuuteissa 6-83. Kolme viiden minuutin jäähyä. Ässät varmaan treenaa ylivoimaa seuraavaksi. Aleksis Ahlqvist oli pienen tauon jälkeen maalissa ja kyllähän suoritus on ollut muikea. Nollapeli. Huhhuh.

Ottelussa eniten jääaikaa sai Ässien Kristian Kudroc: 32.38. Mehevä lukema, mutta merkillisintä on se kuka sai toiseksi eniten jääaikaa. Markus Palmroth, TPS 29.22. Mjitäh. Alivoimaa on tapettu urakalla ja neroilut pidetty takataskussa. Hieno suoritus, jonka kruunaa +1. Pakkiparinsa Mojzis sai jääaikaa 25.59. Loput TPS-pakit alle 20 minuuttia. Saattaa huomenna ykkösparilla olla vähän raskas jalka tai sitten se on vaan mahtavaa kun saa pelata paljon. Puolustavaa puolustajaa joukkue tosiaankin huutaa.

RR55 pelasi SM-liigauransa huonoimman pelinsä, tilastokyyläyksellä. 1. erässä kiekko katsomoon ja kaksi minuuttia boksia. Toisessa erässä 5+20 minuuttia selästä taklaamisesta. Ehti silti pelata 9.05. Oppirahoja maksaa nuori poika.

Tuntuupas hyvältä. Voittamiseen ei kyllästy ikinä ja joukkue sai vihdoinkin palkinnon yrittämisestä.

HIFK kotona huomenna. Siihen samanlainen taistelu (pakkohan tänään on ollut olla hillitön tappelu) ja kaikki on mahdollista. En ole nähnyt kotivoittoa herran aikoihin... Huomenna olisi kyllä niin makea paikka kotivoitolle.

Nautin tästä tunteesta ja näen unta kotivoitosta. Hallilla nähdään. Tulkaa ajoissa. Siellä on kivaa jo ennen matsia. Ei ainakaan tarvitse jonottaa lippuluukulla pelin jo ollessa käynnissä.