keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Kauden 2010-2011 tavoite

Hallitsevan mestarin tavoite kaudelle on... en minä tiedä. Voittaa taas mestaruus? Kelpaa. Mikään muu ei tietenkään voi olla tavoite ennen kauden alkua.

Veikkaan tylsästi Tepsin runkosarjasijoitukseksi 6.-10. Pudotuspeleissä voi sitten tapahtua mitä vaan. Suora pudotuspelipaikka olisi aika lailla napakymppi. Pudotuspelikarsintaan joutuminen tyydyttävän ja välttävän välimaastossa. Sijat 11.-13. paha pettymys. Vika paikka tajutonta paskaa. Toisaalta mestarista jumboksi yhdessä kaudessa olisi legendaarista. Tuskan määrälle löytyisi uusi mitta-asteikko.

Ketuttaa ankarasti, jos tosiaan huhu videokoordinaattori Elmo Aittolan poistumisesta joukkueesta pitää kutinsa. Tepsin sivuilla mies vielä on osa joukkuetta, ja toivottavasti on koko kauden. Sokkona ei ole nimittäin kiva mennä pelailemaan, tulee turhaan yllätyksiä vastustajan tekemänä. Tepsin niitä yllätyksiä pitää tehdä. Tai ainakin olla valmistautuneena vastustajan metkuihin mahdollisimman hyvin. TPS:llä ei (eikä millään muullakaan joukkueella) ole varaa antaa tasoitusta säästämällä(?) väärästä paikasta.

Kohta mennään.

3 kommenttia:

Karhuherra kirjoitti...

Tepsin joukkueen oma runkosarjatavoite on viime vuoden tapaan päästä kuuden joukkoon. Tämä on pelaajien asettama ja valmentajille kelpaava, kerrottiin tänään. Realismia, mutta silti hyvä suoritus.
Coach Elmon poistuminen ei ole huhu, vaan tosiasia. Ei mikään kaunis tarina. Joskin tänään hieman huvitti, kun HPK:sta kysyttäessä päävalmentaja totesi, että ollaan "kuulopuheiden varassa, eikä tähän hätään ole saatavilla nauhoja tuoreista peleistä". Niinpä.

Anders kirjoitti...

Ah, vahvaa itsetekemistä ilmassa. Huoh.

Kuulopuheilla mennään – siinäpä hyvä slogan ja perusta menestyvälle tekemiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Kenen aloitteesta Elmo poistuu organisaatiosta?