torstaina, syyskuuta 23, 2010

Musta sukellus?

TPS pääsi tämän viikon Urheilulehden (38/2010) kansijutuksi otsikolla: ”Heikki Leimen pelikirja tietää TPS:lle syvää sukellusta.” Otsikkoa tehostetaan vielä sanalla ”TUHO”.

Artikkeli "Musta sukellus" on viiden sivun mittainen, josta ensimmäinen aukeama on kuva ja ingressi. Loput sivut ovat tekstiä ja kuvaa. Itse asiassa tekstiä on aika vähän.

Juttu voidaan kiteyttää siihen, että Leime epäonnistuu, koska yrittää jatkaa Suikkasen pelitavalla. Epäonnistuminen johtuu siitä, että Leime ei hallitse Suikkasen pelitapaa. Ja siksi tuho. Eli valmentajarekrytointi olisi mennyt pieleen, vaikka seuran oman pojan palkkaaminen onkin hyvä asia.

Kolmen runkosarjaottelun jälkeen voi sanoa, että lehden johtava analyytikko on hajulla. Toivon sydämeni pohjasta, että ei olisi. Tänään on ensimmäinen paikka korjata tilannetta.

2 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Muuten hyvä mutta pelisysteemihän ei ole sama kuin Suikkasella, Petteri se jaksaa provoilla.

Anders kirjoitti...

Aika vähän tuossa oli loppujen lopuksi provoa vrt. esim. lehden kausioppaaseen tai nettihupailuun. Kannen perusteella luulin, että suolataan mennen tullen kaikki seurassa, mutta ei.

Itse en tajua jääkiekon(kaan) systeemeistä hevon helvettiä, mutta ei tuo hyökkäyksiin lähtö ja keskialueen ylitys hyvältä näytä. Onko kyse sitten siitä, että Leime ei saa viestiä perille? Sitoutumista pelitapaan ja/tai joukkueeseen ei ole? Järjestelmällisyyttä ei näy. Pari vuotta sitten tähän aikaan oli erinäköistä peliä, mutta yhtä onnetonta tuloksellisesti. Ja samoja naamoja kaukalossa jonkin verran.