torstaina, syyskuuta 03, 2009

Ammattimiestä ei kaivata

Työskentelyn ja röhnöttämisen lomassa pläräsin Urheilulehden SM-liiganumeroa (36/2009). Petteri Sihvosen listalla valmentajista on kohdalla 22 tuttu mies:

Pelaaja, kapteeni ja valmentaja. Elää ja hengittää jääkiekkoa. Osoitti Tepsissä, että on ammattimies sekä apu- että päävalmentajana. Paineensietokyvyn perään kysellään.

Morjens. Hantta oli suosikkipelaajiani, mutta ei mies ole päävalmentajana ammattimies. Kaikki päävalmentajapestit ovat menneet päin persettä.



Viikko pitää vielä kärsiä ennen kuin pelit alkaa. Toivottavasti TPS:n puolustuspelaaminen on liiga-avauksessa piirun verran parempaa kuin viime harjoituspeleissä (päästettyjen maalien keskiarvo liki 5 viidessä viimeisessä ottelussa).

- Samat ongelmat jatkuivat. Erikoistilannepelaaminen oli surkeaa ja etenkin maalinedustapelin kanssa meillä on vielä paljon tekemistä. Suurin osa maaleista syntyi lähietäisyydeltä. Kai Suikkanen, TPS-HIFK 2-6 28.8.2009

- Maalinedustapelaaminen tökkii molemmissa päissä. Omalla maalilla pitäisi olla paljon röyhkeämpi ja kamppailla tosissaan kiekosta. Hyökkäyspäässä ei saada kiekkoja maaliin. Riku-Petteri Lehtonen, Lukko-TPS 5-0 29.8.2009


Pelillisten haasteiden pikaisen voittamisen lisäksi toivon, että kukaan ei loukkaannu (ainakaan heti ensimmäisissä peleissä) ja jostain löytyisi ponteva keskushyökkääjä. Viikonlopusta selvittyäni naputan veret seisauttavan ennakkoanalyysin kaudesta, varsinaisen paralyysin. Ehkä.

Ei kommentteja: