torstaina, syyskuuta 17, 2009

Mälli ei lennä

TPS-Ilves. Työ estää Turkuun lähdön, mutta UrhoTV pelastaa. Vahingossa huomasin ottelun televisioinnin ja testaan nettilähetyksen tason tänään. Viime kaudella nettilähetys maksoi 8 euroa ja tällä kaudella 5 euroa. Mukavaa, että joidenkin hyödykkeiden hinnat laskevat.

Illan kokoonpano on sama kuin edellisissä otteluissa:

Vahalahti - Plihal - Erkinjuntti
Kolu - Radja - Reivonen
Birner - Uusikartano - Suominen
Hattunen - Filppula - Laine

Berg - Campbell
Skålberg - Halonen
Nordlund - Järvinen

Engren (Leggio)

Engren saa luottamusta, kolmas peli ja kolmas startti. Herää kysymys koska ulkomaalaisvahvistus(?) saa aloittaa? Kaikki pelithän ovat tiukkoja ja helppoja vastustajia ei ole. Ei kai Leggio ole tyhjä arpa? Muuten olen sitä mieltä, että paras maalivahti pelaa ja jos Leggio ei pärjää, niin ei pärjää.

Ehkä Leggio saa startin sitten kun on sopeutunut ja saa pelikonsolin pelittämään. Tässä kohdassa on pakko todeta, että eikö seura voisi vähän jeesata? Onhan se nyt syvältä, jos pelaajan sopeutuminen uuteen maahan kestää kauemmin siksi, ettei saa suihkusta lämmintä vettä tai sähkövehkeet eivät toimi. Nännit ovat ainakin nuorella parilla nöpöttäneet kivasti.

Seura voisi tehdä vaikka pienen opasvihkosen ulkomaalaisvahvistuksille. Ohjeilla ja käytännön opastuksella varmistettaisiin se, että pelaaja voi keskittyä ammattiinsa täysillä. Tai sitten kausi sujuu nopeammin, kun joutuu taistelemaan kaukalon ulkopuolellakin.

Ei toisaalta huono onnistumisprosentti pelaajavärväyksissä, jos kuudesta(!) ulkomaalaisesta viisi täyttää ruutunsa.

Ilveksestä sanon sen verran, etten pelkää muita kuin pitkää poikaa. Viime kausilla Marko Anttila on ollut ankara tepsiläisille. Atte hereillä, kun pitkä poika virittää. Ja sitten Anttila vie Nordlundilta kiekon ja tempaisee kohti takakulmaa.

Loppuun piruja hilppasen verran seinille:

- Kyllä eilisissä harjoituksissa piti pelaajille vähän lyijyä pistää taskuun ettei aleta leijumaan. Mutta tietysti lähdetään omaa peliä pelaamaan ja pitämään vauhtia yllä. Voittamaan lähdetään. R-P Lehtonen, Jatkoaika.com 16.9.2009

Toivottavasti lyijyä tuli tarpeeksi. Leijuminen on nimittäin rasvattu tanko kadotukseen eli runkosarjaottelun tuloksena on nolla sarjapistettä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ulkkarit on aina ollut markkinointipäällikön vastuulla ja sekin osasto on aina pettänyt. Tepsillä oli muuten jo 70-luvun alussa ulkkari, Bobby Lamoreaux, joka muuten asuu nykyään(kin) Turussa.

Ehkä Bobby voitaisiin ottaa mukaan tuohon hommaan jotain pientä korvausta (VIP-kortti?) vastaan...

Pian on 40 vuotta harjoiteltu tätäkin hommaa.

Anders kirjoitti...

Ai onko Tepsillä markkinointipäällikkökin. En ole huomannut.

Bobby voisi olla hyvä ratkaisu mentoriksi kaukalon ulkopuolelle. Tai joku muu, joka osaa ulkomaan kieltä ja on aloitekykyinen.

Jokereillahan Virmanen käsittääkseni hoitaa juuri pelaajien siviiliasioita oikein näppärästi. Mistä Tepsille oma virmanen? Tepsin virmasen ei kyllä tarvitsisi hoitaa muita tontteja ollenkaan.