lauantaina, syyskuuta 12, 2009

Kotiavaus

TPS-Jokerit 4-1. Tepsin oli juuri noin hyvä ja luisteli narrit pois pelistä täysin. Maalit tulivat juuri oikeisiin kohtiin ja vastustaja oli oikeasti aika lapanen.

Lyhyet ranskalaiset kotiavauksesta, koska tässä on vähän nouseva olo ja pitää sinkoutua johonkin. Sänkyyn tai baariin.

- Uusi pelaajaesittelyvideo on hieno! Tekijöille peukkua.
- Esittelyvideo ja Enter Sandman toivat kylmät väreet. Yksinkertainen ja tehokas aloitus
- 1. erän tunnelmassa oli viime kevään fiilistä mukana
- 7094 katsojaa on hyvä lukema näin mökki- ja venekaudella
- Taisi TPS haluta kotiavauksen lauantaille ja vanhan perivihollisen vastustajaksi. Olisi ollut ehkä toisenlaiset luvut arkialoituksella Bluesia tai SaiPaa vastaan
- Ottelutapahtumasta jäi positiivinen tunnelma, vaikka lipunmyynti hallilla kuulemma tökki. Joku neropatti saisi keksiä miten a) katsojat saisi tulemaan aikaisemmin hallille b) ostamaan lippunsa etukäteen c) lipunmyyntiä hallilla voisi tehostaa
- G-katsomoiden edessä oli taas mainoslakanat. Hyvä idea sinänsä, väki pakkautuu tiuhemmin muihin katsomoihin. Toivottavasti lakanat lähtevät kauden kuluessa pois – yleisön tieltä.
- Turkuhallin vessoissa ei ole edelleenkään saippuaa. Ei ollut viime kaudellakaan. Ilmeisesti hallin mukana tulleet saippuat on käytetty loppuun ja uusia ei osteta. Perin omituista, varsinkin tänä sikainfluenssahössötyksen aikana.


- Koska viimeksi on TPS:n pelaaja tehnyt maalin suoraan jäähyaitiosta tullessaan? En tähän olotilaan muista. Plihalin läpisyöttö oli nätti, mutta korkea ja Radjan haltuunotto oli liki taidetta
- Taidetta oli MAXin laidan käyttö sisääntuonnissa, syötti itselleen seinäsyötön laidan avulla ja sai vielä kiinni. Pakki meni täydellisesti vipuun.
- Vahalahti osaa laittaa kiekon suoraan syötöstä sisään. Makea maali. Noista paikoista ei joka jätkä sisään laita.
- Mikko Laineella on pelirohkeus kunnossa jo esittelyvideolla ja kaukalossa vasta onkin. Tykkään sällin halusta ratkaista. Maali roikkuu ilmassa.
- Veikkaankin Antti Reivosen olevan liipaisimella, kun Sami Venäläinen toipuu pelikuntoon
- Tämän kauden ulkomaalaiset vaikuttavat näin kahden pelin jälkeen oikein hyviltä värväyksiltä pl. Leggio. Toivottavasti hyvyys myös säilyy
- Engren jatkoi hyviä otteita. Milloinkohan Leggio saa nyökkäyksen?

- Ylivoima ei säväyttänyt – treeniä, treeniä ja treeniä tarvitaan. Plus kokoonpanomuutoksia?
- Suikkanen peluuttaa mukavan tasaisesti ketjuja. Ei ole yhtään 5 minuutin pelaajaa, kaikki pelaavat yli 10 minuuttia. Tämä on minusta erittäin hyvä asia.
- Positiivista on myös avainpelaajien onnistumiset, eipähän pää jumita tehottomuuden takia

- Joukkue lunasti lupauksensa ja yleisö varmasti viihtyi ottelussa. Markkinoinnillisesti ajatellen tuote piti kutinsa ja parempaa aloitusta kaudelle ei joukkue voi tehdä. Samaa show’ta lisää! Katsojat kyllä tulevat paikalle tekemään tunnelmaa.


- Ei meillä mitään ihmemiehiä ole, meillä on suomalaisia pelaajia. Ei meillä ole varaa kuuteen ulkomaalaiseen, kuten köyhällä TPS:llä. Hannu Aravirta, TPS.fi 12.9.2009. Pöljää.

Keskittyisi vaikka aikalisiin, tänäänkään Aravirta ei tehnyt mitään kääntääkseen pelin. SM-liigan aikalisillä TPS:n pelaajat olivat vaihtoaition edessä kuuntelemassa valmennuksen kalajuttuja ja narrit kaartelivat jäällä.

- Meillä ei ole varaa niihin teidän suomalaisiin. Kai Suikkasen vastaus Aravirralle. Asiaa.

Ei kommentteja: