maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Ei ole todellista - TPS finaaliin

TPS pisti hallitsevan mestarin ja runkosarjavoittajan näytöstyyliin kotimatkalle kohti pronssiottelua. Ensimmäisessä erässä alkuminuuteilla avausmaali ja erän lopussa 2-0. Toisessa erässä jännäkakka kurkki pahasti ja lusikallinen tulikin housuun, kun JYP kavensi. Mutta sitten. Kymmenen minuuttia ja neljä maalia. Jyväskyläläiset vaihtoivat maalivahtiakin kymmenminuuttisen puolivälissä, mutta TPS vaan teki maaleja. Käsittämätöntä. 6-1.

Tunnelma ja tunteet olivat toisen erän maaliputkessa jotain sellaista mitä saa niin harvoin (sic) kokea, että sanattomaksi menee. Tällaista nautintoa on odotettu vuosia ja sitä vaan nauttii. Kiitos TPS. Helvetin hieno joukkue, Team Skitso.

Olen onnellinen. Kämmenet ovat hellinä taputtamisesta ja korvissa soi. Nautin vielä hetken ja sitten jännitys hiipii taas puseroon. Torstaina Hämeenlinnaan. Maalituomareista on onneksi luovuttu. Vituttaa vieläkin se puusilmä.