lauantaina, huhtikuuta 24, 2010

Vereslihalla voittoon

TPS voitti toisen finaalin 3-1 loppuunmyydyssä Turkuhallissa. Erittäin hienoa. Siis erittäin. Muuta ei pysty kirjoittamaan. Taputin nimittäin kämmenet vereslihalle. Huomasin vasta matsin jälkeen, että mitvit - mulla on kämmenet veressä. Ajelin sormenpäillä pois. Autolla olin siksi, että huomenna on peli. Ilman autoa olisin todennäköisesti vielä yhdet –kunnossa juuri nyt ja huomenna jossain muualla kuin Rinkulalla.

Vielä vähän, vaikka sattuukin käsiin.

Hieno matsi. Pysyväksi muistoksi jäi musta t-paita, jonka toki pistin heti päälle. Mielestäni t-paitoja näkyi kiitettävästi, mutta ensi kerralla paidat voisivat olla kaikki valkoisia. Tulisi enemmän yhtenäisyyttä katsomoon. Tai jos oikein tifoilua harrastaa, niin valkealla pohjalla esim. mustilla (paidoilla) kirjaimilla TPS. Vaikka yläkatsomoon, jolloin mustat paidat eivät haittaa maalivahtien kiekon seurantaa. Joka tapauksessa paitojen jako oli hieno juttu ja loistava idea. Peukkua idean keksijälle ja toteuttajille.

Huomenna jalalla liukkaasti ja diesel-Kepsu kumoon. Tänään näytti siltä, ettei Kepsulta löydy isompaa vaihdetta luisteluun, joten ronskisti kaasua. Talonpolttajan tahtiin ei ainakaan saa pelata.

Ei kommentteja: