sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Toinen vierasryöstö

TPS kävi toisen kerran hakemassa voiton Hämeenlinnasta. Hymyä piisaa. Itse pelissä hymy oli lähinnä pyllyssä. Kepsu oli löytänyt lääkkeitä Tepsin voittamiseksi. Ja kaikkensa tekivät ynnä tekivät vielä paljon oikeita ratkaisuja. Ainoastaan maalit puuttuivat.

Sellaisen vinkin voi antaa, että maaleja syntyy laukaisemalla kiekko kohti maalia. Onneksi Kepsu lähinnä syötti, siirteli, syötti, siirteli ja sitä myöten sössi maalipaikat. Sössimistä auttoi Engrenin erittäin hyvä peli. Yksikään kuti ei mennyt ykkösellä sisään. Atte antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Enempää ei voi vaatia.

TPS oli vähän parempi jatkoerässä kuin kolmannessa ja jäähyn tappamisen jälkeen oli pienen pieni kutina, että maalia ei teekään kotijoukkue. Kerrankin oli positiivinen kutina oikeassa paikassa. Annetaan Ilari Filppulan itse kertoa voittomaalista:

- Pakit tiputtivat sen verran hyvin, että pääsin vauhtiin. Tuollaisia ratkaisuja kannattaa yrittää. Lassila lähti tökkäisemään kiekkoa, ja tiesin että maila on muualla. Jatkoaika.com 25.4.2010

Huhheijaa mitkä harhautukset, ja jäätävä loppukaneetti. Kai Suikkasen kommentit voittomaalista:

- Ratkaisumaali oli käsittämättömän hieno. Puhuimme ennen jatkoaikaa, että heitetään kiekkoa maalille, niin kyllä sieltä joku pomppii, mutta ei näköjään päättynytkään niin. Kyllähän Filppula teki sellaiset kikat, etten ole harjoituksissakaan nähnyt. Tuollainen maali kolmannen finaalin jatkoerässä on jääkiekkoilun juhlaa. Se kertoo, miten kovalla itseluottamuksella mennään. Jatkoaika.com 25.4.2010

Monen monta kertaa olen kauden aikana kironnut Filppulan sooloilut ja oli todella hienoa nähdä onnistunut soolo. Ja missä paikassa. Täydellinen soolo. Tämän illan soololla artisti sai minulta anteeksi kaikki runkosarjan kiekonmenetykset ja epäonnistuneet riskisyötöt. Hymyä!




Ottelusarja on 3-0. Käsittämätöntä. Ensimmäinen mahdollisuus lopulliseen ratkaisuun on tiistaina kotikaukalossa. Lauantaina kämmenet meni verille kannustamisesta. Tänään olin tosi rauhallinen ja silti taas oli matsin jälkeen tuskaista. Tiistaina hakkaan kämmenet irti ranteista. Millään ei ole mitään väliä, hirveä älämölö päälle katsomossa. Aivan sama. Jääkiekko on elämän parasta aikaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hell yeah! TPS voittoon!