torstaina, helmikuuta 28, 2008

Jäähyväiset

Keksin hienon lukusarjan:

+5
+4
+3
+2
+1
0
-1

Ensimmäinen joka arvaa mistä on kyse ei voita mitään. Ei minulla ole mitään palkintoja antaa, paitsi naisille jotain pientä.

Rakas Ilves on tänään vastassa. TPS ei ole Ilvestä tällä kaudella vielä voittanut. Suurin syy tappioihin on ollut maalinteko. TPS on Ipaa vastaan tehnyt kolmessa ottelussa kolme maalia. Nätisti vielä jokaisessa yhden, tasaista suorittamista jos ei muuta.

Marko ”kirahvikin on lyhyempi” Anttila on tehnyt Tepsin verkkoon kolme maalia tällä kaudella. Anttila vastaa siis tusinaa tepsiläistä. Hmmm. Onneksi Toni ”2+3 Tepsiä vastaan” Koivisto on loukkaantuneena.

Turun Sanomien mukaan TPS muistaa Raimo Helmistä kukkapuskalla. Raipe itse ei tykkää tästä jäähyväisotteluiden kiertueesta. Joten toivottavasti TPS lyö rumpua kunnolla, antaa lahjoja urakalla ja seremonia saa kaikilla tipan silmään. Laitetaan Raipen pää sekaisin kovalla muistamisella. Jollainhan Tepsin pitää Ilves kaataa. Muuta keinoa Ilveksen voittamiseksi en keksi:

Tehrään tästä ny numero!

Muuten tässä voisi todeta, että kahdeksan ottelun tappioputki tässä vaiheessa kautta on joko säälittävää tai taktista. Olen sen verran liekeissä tulevasta viikonlopusta, että kallistun jälkimmäisen puoleen. Jätkät on niin jumissa, että vasta maaliskuussa (heti lauantaina) irtoaa tehoja. Hantta on taktiikan ylinero!

Kauden viimeisen(?) kotiottelun kokoonpano:

TELaine – Uusikartano – Mikkola
Konttinen – Kiprusoff

Suominen – Hurme – Erkinjuntti
Berg – Sweatt

Alanen – Lundbohm – Sinisalo
Halonen – Järvinen

Kolu – Rautee – Aho
Saarinen – 13. hyökkääjä TOLaine

Kuokkanen (Salak)

Kiprusoff ja Rautee ovat pelikunnossa. Nam. Alanen on nostettu ylimääräisestä hyökkääjästä kolmosketjuun. Yäk.

Puolustajaparit ovat ainakin teoriassa hyvät. Kahdessa ensimmäisessä parissa on yksi voimakkaasti hyökkäävä puolustaja ja vierellä hyvä varmistaja. Ja varmistajillakin kädet pelaavat. Kolmospari on raakaa puolustamista ja fyysisyyttä. Joonas Järvisen pelityylistä tykkään kuin hullu puurosta. Mukavan ilkeä taklaaja ja uskaltaa kiekkoa pelata. Simon Backman on katsomossa ja Jesse Saarinen herkistelee ylimääräisenä pakkina.

Juha Kuokkanen jatkaa maalilla. On varmaan hyvä valinta, tiistaina sentään pelasi koko ottelun. Antaa Allun kerätä voimia pudotuspeleihin.

Jos oikein pinnistää aivonystyröitä huomaa Tepsin olevan kauden parhaalla kokoonpanolla liikkeellä. Oikeasti. Ja samalla tietenkin tajuaa kuinka Nuoret & Nälkäiset (ihan varmasti viimeisen kerran mainitsen) onkin oikeasti Kapeat & Hiukovat. Tai jotain.

Joka tapauksessa väitän, että parhaalla kokoonpanolla pitäisi olla kympin sakissa. Se on eri asia, että joukkuelajissa parasta kokoonpanoa ei läheskään aina saada jalkeille ts. syvyyttä pitää olla, jos menestystä haluaa.

Niin, alussa on piste-ero SaiPaan tämän illan kierroksen jälkeen. Parhaimmassa tapauksessa TPS varmistaa lauantaina pudotuspelipaikan ja pahimmillaan sinetöi kauden päättymisen runkosarjaan.

Jos tamperelaiset yhtään rakastavat turkulaisia, niin tänään he voittavat SaiPan ja häviävät Tepsille. Vaikka minua vituttaa vilkuilla muiden otteluiden tuloksia ja jännittää pääseekö TPS pudotuspelikarsintaan. Ei Turun Palloseuran pitäisi olla näin kaatopaikkakunnossa. Toisaalta häviäminen se vasta vituttaakin. Minähän en pysty häviämään edes 3-vuotiaalle juoksemisessa. Tai pystyn, mutta se v...

2,10 – 4,00 – 2,40

En ymmärrä miten TPS on ennakkosuosikki. Vanhasta muistista?

Ei kommentteja: