lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Näin se tappioputki jatkuu

Pientä ihmistä vituttaa. TPS kävi Porissa tänään. Ässät on sarjajumbo, heittopussi ynnä muuta naurettavaa. Ja sitten kävi näin:

15.21 1-0
25.51 1-1 yv
45.17 1-2 sr
59.08 2-2 im
61.44 3-2 tv

17-32 torjunnat
8-6 jäähyt

Ei paljon auttanut ketjulotto tahi pelaajien keskinäinen palaveri torstain tappion jälkeen. Kymppisija on suuressa vaarassa tällä pelillä. Toisaalta tällä pelillä käy sääleissä niin kuin edellisinäkin vuosina. En tiedä miten päin tässä pitäisi olla. Lähinnä vituttaa. Harmi, etten ehtinyt Poriin tänään.


- Syksyn draivi on täysin kadoksissa, sydän ja sielu on löydettävä peliin. Hannu Virta.

Ps. ehdotan viiriä Johannes Alaselle.

3 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Pikku-Hannu vihjailee matsijutuissa "kovilla otteilla". Koirankoppihommia ja muuta kennelhauskaa varmaankin tiedossa joukkueen sisällä. Nelosen koosteen perusteella mm. TPS:n pakisto pahasti hukassa nahkiaismaassa.

Anders kirjoitti...

Tepsin leveä materiaali mahdollistaa hyvin koirankoppihommat. Eikun.

No AUK:n paluun jälkeen voisi Lundbohm olla 13. hyökkääjä, jos ihan pelipaikkojen mukaan katselee. Toisaalta Lunski on viime pelien tehokkain hyökkääjä, joten minä laittaisin aluksi Alasen seisomakatsomoon ja Teemu Laineelle runtua ihan sikana.

Laine on tänä vuonna ollut umpisurkea. Ihan sama minkä takia, mutta ei tuosta tule yhtään mitään. Vielä viime vuoden puolella oli Tepsin hyökkäyspelin kunkku ja sielu.

Epäilen päivä päivältä enemmän Hantan valmentamista. Onko joukkue miehen tassussa enää ollenkaan? Pelkillä syksyn näytöillä ei pitkälle pötkitä.

Vuosi sitten TPS teki karmean syöksyn runkosarjan lopussa ja putosi sääleihin. Nyt on ihan samanlainen tilanne, paitsi syöksyllä voi lopettaa kauden jo runkosarjaan.

Olisihan se kiva tietää missä vika piilee? Hantan johtamisessa, pelaajien asenteessa, kauniissa saaristossa, vesijohtovedessä, mediassa...

Anonyymi kirjoitti...

Laineen kokoonpanon ulkopuolelle jättäminen lienee se "kova ote" joka kurssin kääntäseksi tehdään. Ei kyllä kovin hyvältä näytä, ei taida TPS pystyä tänäkään vuonna kaatumaan saappaat jalassa.