tiistaina, helmikuuta 19, 2008

Lahtis

Hannu Virta ripitti julkisesti joukkuetta viime viikon nilkkakiidon jälkeen ja uhkasi laittaa isoja nimiä vilttiin. Katsotaanpas tämän päivän Lahden keikan kokoonpanoa.

Alanen – Uusikartano – Mikkola
Konttinen – Kiprusoff

Suominen – Hurme – Erkinjuntti
Berg – Sweatt

TOLaine – Lundbohm – Sinisalo
Halonen – Järvinen

Kolu – Rautee – Aho
Backman – 13. hyökkääjä Jalo

Salak (Kuokkanen)

Isoja nimiä ovat siis Teemu Laine ja Jesse Saarinen. Paitsi Laineella on olkapäävamma (ja mikä on reisivamman status?) sekä Saarinen on Konttisen hankinnan jälkeen vuorotellut Backmanin kanssa katsomopaikalla. Ota tästä nyt sitten selvää miksi joku pelaa tai ei pelaa.

Ilmainen vinkki. Julkisesti kannattaa olla hiljaa, jos ei ole mitään sanomista. Pelaajien haukkuminen lehdessä on turhaa – siinä (media)pelissä ei ole voittajia. Muilla johtamiskeinoilla pitää pystyä operoimaan tai sitten voi laittaa taktiikkataulun koukkuun ja mennä muualle.

Plussa ja miinukset kokoonpanosta

+ Nelosketju on vihdoinkin oikeassa kuosissa
+ Berg ja Sweatt samassa parissa
+ Uusikartano on pelikunnossa
+ Kakkosketju voisi jopa toimia
+ Kolmosketju voisi jopa toimia
+ Salak maalissa

- Alanen ykkösketjussa
- Tässä vaiheessa kautta voisi jopa toimia kolmen ketjun kohdalla on surkeaa

Pelicans on ennakkosuosikki. Suuri ennakkosuosikki. Syksyn kohtaamisessa TPS meni kyykkyyn heti ottelun alussa (2-0 ajassa 2:18) ja pysyi kyykyssä loppuun asti (5-1 lopputulos). Toisessa erässä TPS sai vähän peliä kulkemaan ja rohkeasti yritti kiekollista peliä pelata. Jopa hullunrohkeasti. Oli hienoa katsella, kun pojat yrittivät, vaikka Pelicans oli parempi joka osa-alueella alkaen valmennuksesta ja pelin lopputulos oli täysin ”ansaittu”. Mutta asennevammaa ei Nuorilla & Nälkäisillä ollut, vain taidot puuttuivat.

Tänään ajattelin ehtiä paikalle katsomaan mitä Tepsin pelille on tapahtunut sitten syyskuun lopun. Onko välimatka lahtelaisiin vielä sama? Samalla katsastan siirtotakarajan hankinnat ja viime viikon julkimotivoinnit. Lisäksi odotan mielenkiinnolla miten uudet ketjut toimivat. Mutta tärkeintä on peli-ilme. Onko peli-ilme hyvä, laimea vai luovuttanut? Vuosi sitten oli luovuttanut ja jos tänään on sama… en tiedä mitä teen. Revin lisää hiuksia päästä ja vittuilen peilikuvalla.

1,50 – 4,40 – 4,10

Ei kommentteja: