lauantaina, marraskuuta 04, 2006

21

Runkosarjan 21. ottelu pelataan tänään ja Nurminen tekee kauden 21. tehopisteensä. Ottelu on myös viimeinen kotiottelu ennen maajoukkuetaukoa. Tauon aikana treenataan ja levätään. Paitsi maajoukkueiden mukana olevat. Mikä korpeaa minua suuresta, joten toiston kautta:

Tepsin puolustuksesta määrällisesti kolmasosa, peliajallisesti melkein puolet ja laadullisesti 75 prosenttia on maajoukkueen mukana. Ykkösmaalivahti on maajoukkueessa. Ai niin ja paras maalintekijä kuntouttaa polveaan Tsekin maajoukkueessa. Kiva kiva, joukkueen neljä ehdotonta kulmakiveä höntsäilevät maajoukkueissa jotain höpöhöpö-turneeta. Toivottavasti tulevat ehjinä takaisin.

TPS on tehnyt yhden muutoksen kokoonpanoon. Matti Ahon nilkka kestää pelaamista ja hän palaa omalle paikalleen kolmosketjuun. Sykkö istuu penkillä Ramstedtin kanssa. Tuukka Pulliainen on pudonnut kokoonpanon ulkopuolelle. Laitetaanpas pitkästä aikaa täydellinen kokoonpano esille:

maalissa: Hurme
varalla: Santanen

1. kenttä:
Vahalahti – Ulmer – McDonnell
Berg – Kiprusoff

2. kenttä:
Nurminen – Huml – Mäkinen
Sicak – Jokinen

3. kenttä:
Yli-Torkko – Rautee – Aho
Pukka – Backman

4. kenttä:
Suominen – Makkonen – Alatalo
Ramstedt (hyökkääjä) – Sykkö (hyökkääjä)

Pelkästään pelaajien kautta ajateltuna kokoonpanosta löytyy muutama ongelma. Varamaalivahti ei ole pelannut ollenkaan kauden aikana ja Santasen taso & pelimotivaatio eivät ole tiedossa. Hurme ei saisi loukkaantua. Mäkinen ei ole tarpeeksi hyvä hyökkäävään ketjuun. Kolmospakkipari ei ole tarpeeksi hyvä, jos kärkisijoista halutaan taistella ja vain kuusi puolustajaa on mukana. Muuten näyttää hyvältä, teoriassa. Käytännössä alisuorittamista on tapahtunut, ylisuorittamista ei ole näkynyt hirveästi. Tasonvaihtelu on ollut suurta. Välillä peli on sujunut todella nätisti ja seuraavassa hetkessä mikään ei ole toiminut.

Syyskuussa Espoossa TPS oli surkea. Blues hallitsi ottelua ja voitti helponoloisesti. Tänään pitäisi olla ainakin asenne kunnossa, samanlaista mukatekemistä ei voi vaan hyväksyä. Lisäksi on eri äijät kaukalossa kuin silloin. Luotan, että Espoon tappion kuittaus, uudet nimet ja kotietu ratkaisevat illan ottelun ja kolme pistettä jää Turkuun.

Ei kommentteja: