tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Vieraskiertue, osa 2

Kuopiossa jatkuu Tepsin kolmen ottelun vieraskiertue. KalPa ei ole kotonaan Tepsiä voittanut yli kymmeneen vuoteen. Mikä kuulostaa kivalta (jos unohdetaan KalPan vuodet divarissa). Putkea on turha katkaista.

Alatalolla on nivusvamma, jonka vakavuudesta ei ole tietoa. Joku voisi epäillä vamman aitoutta (kapteenin kauppaaminen olisi lähellä), mutta minä vähän epäilen vamman olevan aito. Mitä sitä turhaan loukkaantuneeksi merkitsemään, jos ei ole oikeasti loukkaantunut. Alatalo lähtee, jos hinta on kohdillaan ja jos itse suostuu lähtemään. Epäilen molempien ehtojen yhtäaikaista toteutumista. Altsin tilalla on Aho:

Vahalahti – Ulmer – McDonnell
Suominen – Makkonen – Nurminen
Yli-Torkko – Rautee – Aho
Sykkö – Pulliainen – Mäkinen
13. hyökkääjä Ramstedt

Ketjut näyttävät kohtuullisilta. TPS jatkaa kuudella puolustajalla, tuttuihin pareihin jaettuna.

Kolme pistettä. Kolme pistettä. Kolme pistettä. Aivan sama millä lopputuloksella. Mikään muu ei tyydytä. Hyvässä vireessä olevaa KalPaa ei toki parane aliarvioida, mutta silti KalPa lasketaan sijoituksille ynnä muut. Ynnä muut tarkoittaa, että TPS vie voiton niin kotona kuin vieraissa. Paperilla.

Paperilta voidaan muuten nostaa sellainen kylmä tosiasia, että kotijoukkue on parempi erikoistilannejoukkue kuin vierasjoukkue. Että pitäisiköhän paperilla pyyhkiä vähintään nenää ja keskittyä vaan pelaamiseen? Pelaajien siis. Jotta kansitakki on kiinni ja KalPa jää jyrän alle.

Ei kommentteja: