tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Jokerit kaatuu...

Lauantain kotitappio Ilvekselle kuitataan pakollisena tilastotappiona, jos tänään TPS kaataa Jokerit. Jos turpaan tulee on TPS luisumassa ulos kuuden parhaan joukosta (jossa ei toki nytkään ole, mutta kisassa mukana vielä).

Tältä pohjalta lähdetään:

- Pitää nyt miettiä, mitä kahden ensimmäisen kentän kanssa tehdään. Olen erittäin pettynyt kanadalaisten pelaamiseen ja erityisesti Vahalahden. Kun Ulmer ei saa siniviivan jälkeen mitään aikaiseksi, niin McDonellin, jonka pitäisi olla sniper, energiat menevät tavallaan vääriin asioihin, Jortikka kritisoi. Jatkoaika.com

Illan kokoonpano, TPS ikväll:

Nurminen – Makkonen – McDonnell
Vahalahti – Ulmer – Suominen
Yli-Torkko – Rautee – Aho
Sykkö – Pulliainen – Mäkinen
13. hyökkääjä Ramstedt

Kahta ensimmäistä ketjua sekoitettiin jo Ilves-pelin aikana ja sekoituksilla lähdetään tänään liikenteeseen. Alempia ketjuja ei tarvitse sekoitella, kun ketjut hoitavat omat hommansa. Mielelläni näkisin kolme hyökkäävää ketjua ja Rauteen ympärille kasattaisiin nelosketju, mutta ”näillä mennään”. Alatalo on edelleen toipilas. Pakkiparit ovat mitkä ovat. Maalivahtina on PARAS!

TPS on erikoistilanteiden tunari, niin vieraissa kuin kotona. Ainoastaan alivoima kotona on kohtalainen. Tilastojen mukaan Jokerit on erikoistilannepelaamisessa valovuoden, tai no sarjatason verran edellä. Lisäksi Jokerit on hyvä vierasjoukkue ja maalivahtikin löytyy. Ei lupaa Tepsin tuhertavalla hyökkäykselle kovin tuotteliasta iltaa.

Jos uudet ketjut toimivat tai ainakin ykkösketju toimisi.
Jos ei sössitä erikoistilanteita.
Jos asenne on kunnossa.
Kolmen pisteen voitto on mahdollinen.
Mutta jos lauantai-illan koomailu jatkuu tänäänkin on tappio väistämätön.

Tiistai-illan kiimalla voittoon!

Ei kommentteja: